Богдан Русев написа първия български аудиосериал

Писателят и преводач Богдан Русев на представянето на аудиосериала.

„P.S. Някой трябва да плати” оживя в арт инсталация

В платформата Storytel има над 600 български заглавия

Първият български аудиосериал, написан от писателя и преводач Богдан Русев, вече може да се чуе в стрийминг платформата Storytel България. За премиерата сцени от шпионското криминале „P.S. Някой трябва да плати” оживяха в аудио-визуална инсталация в столицата.

Специалната изложба „Сцени, които оживяват” ще бъде със свободен достъп за посетители до 29 септември в Клуб за естетическо възпитание на артиста (КЕВА).

На официалното представяне почитатели на шпионските истории, медии и инфлуенсъри имаха възможност първи да чуят ключовите моменти в „P.S. Някой трябва да плати”, озвучен гласа на телевизионния водещ Павел Владимиров. Аудио-визуалната инсталация пресъздаде едни от най-знаковите сцени от аудиосериала чрез експозиция от пет впечатляващи платна, на които могат да бъдат чути откъсите.

Гостите се потопиха допълнително в шпионската атмосфера и със специалните тематични коктейли от поредицата. В събитието взеха участие Богдан Русев и Павел Владимиров, които запознаха гостите със сюжетната линия.

Аудиосериалът е част от постоянно разрастващото се портфолио на водещата стрийминг платформа, в която до момента има над 600 български заглавия.

Коментари

Задължително поле