Бойко Борисов на Кръстова гора: Превърнаха парламента в слуга на Румен Радев (обзор)

След службата Бойко Борисов огледаха новите строежи в светата обител.

Митрополит Николай благослови лидера на ГЕРБ и му благодари за подкрепата

Спрян е пътят към Мулдавския манастир

“Благодарение на г-н Бойко Борисов, преди 14 години, ние получихме частица от кръста Господен. Лично министър-председателят донесе тази велика светиня, която надлъж и нашир пази нашето отечество и благочестивия наш народ”, разказа митрополит Николай на Кръстова гора, където бе и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

“Нека, г-н Борисов, на вас, на всички ваши придружаващи, които са дошли в тази света обител, която се обновява благодарение на вашето родолюбиво съзнание, нека всички вие се докоснете до светия кръст, да получите земно щастие, изцеление от болестите и небесно благословение. Тук десетки хиляди болни и страдащи идват, за да просят изцеление”, посочи митрополитът.

След службата Борисов и митрополитът огледаха новите строежи в светата обител. “Това е българският Атон”, отбеляза лидерът на ГЕРБ.

“Разбрах, че пътят към Мулдавския манастир е спрян”, каза Борисов.

“Шикалкавят с парламента. Не видях в актуализацията на бюджета да са заложени средства за пътища, за туризъм. Нито лев. Как ще има растеж?”, заяви той.

“Днес няма да си разваляме празниците, но това, което се случва е чудовищно. Хърватия влиза в еврозоната, а България остава в чакалнята заради Радев, но хърватите са умни. Месеци на хаос и безвремие, и нищо”, посочи лидерът на ГЕРБ и допълни:

“Превърнаха парламента в слуга на Румен Радев и място на лични вендети. Лъжат пенсионерите, че им дават пари, а от януари къде са им приходите? В момента върви чудовищна контрабанда.”

Борисов попита: “Как служебното правителство ще обяснят спирането на “Хемус”? Къде са им инвеститорите, Киро разправяше, че ще докара 600 инвеститори. Къде са им кредитите?”

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика