Бомба със закъснител за дербито

Напрежението взема връх в последните часове преди дербито на кръга в Първа професионална лига между ЦСКА и „Лудогорец“. Един от шефовете на „червените“ Милко Георгиев засипа с огън ръководството на тима от Разград.

„Нека не ни етикетират нас като много лоши! - каза шефът на ЦСКА пред БНТ. - Да не ни питат защо сме извикали в четвъртък на „Армията“ наши юноши. Същите тези момчета бяха бити в Разград. Пратиха ни ММА бойци, които пребиха „червените“ деца! Ето защо да не се правят много на хрисими, а да изкарват нас злодеи.“

От фенклуба на ЦСКА - „Сектор Г“, обявиха тотална подкрепа на ръководството след проваления търг за емблемата. С декларация фенклубът на „червените“ остро нападна собствениците на „Лудогорец“ братя Домусчиеви за случилото се в четвъртък. И призова за пълна мобилизация за сблъсъка с разградския тим.

Заради нарастващото напрежение и бомбата, която може да избухне на „Армията“, шефовете на българския шампион сериозно обмислят дали да присъстват на мача.

В другия лагер Георги Дерменджиев, треньорът на „Лудогорец“, афишира абстрахиране от случващото се извън терена.

„При нас няма напрежение, спокойни сме - каза специалистът. - Отиваме да играем добре мотивирани. Гледам си моя отбор.“

За разлика от Дерменджиев МВР следи изкъсо случващото се в Борисовата градина. Полицията се е самосезирала и разследва случилото се в четвъртък.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ