„Бон Джоуви“ с ново видео 

По време на пандемията “Бон Джоуви” написаха две нови парчета.

Бандата пуска 15-ия си албум “Bon Jovi: 2020” на 2 октомври

“Бон Джоуви” пусна видеоклип към песента “Do What You Can”/ “Прави каквото можеш”/. Джон Бон Джоуви написа това парче по време на карантина. Във видеото музикантът се разхожда из Ню Йорк, а кадрите се редуват от карантинен до следкарантинен живот. Хората играят бадминтон, специалисти със защитни костюми дезинфекцират пейки в парка, отварят се кафенета, но служителите са с маски по лицата - с една дума животът постепенно се връща към предишния си ход.

Песента “Do What You Can” ще се появи в петнадесетия студиен албум на групата “Bon Jovi: 2020”, който ще излезе на 2 октомври. Проектът трябваше да направи премиера на 15 май, но бе отложен поради пандемията.
В резултат на това по време на карантината музикантите написаха две нови парчета “American reckoning” и наскоро качената в интернет “Do What You Can”.

Известен със своята филантропска работа, Джон Бон Джоуви прекара първите седмици на карантина, помагайки в изхранването на нуждаещите в своя ресторант “JBJ Soul Kitchen” в Red Bank, Ню Джърси.

Междувременно удостоеният с “Грами” рокаджия пусна и все още незавършена версия на “Do What You Can” и покани феновете си да допишат текста є. Тогава Майкъл Боник, учител в детската градина в основно училище в Палм бийч гардънс и заклет фен на “Бон Джоуви”, се свърза с екипа на музиканта и изпрати кратките текстове на възпитаниците си, които разказват как прекарват времето си под карантина у дома.

От своя страна Джон Бон Джоуви поиска да се срещне с децата онлайн и се появи на екраните на лаптопите на малчуганите.

Коментари

Задължително поле