Борисов: Без да се прави политика от катастрофата с автомобил на НСО би трябвало, ако може да се подобри дейността на службата (ВИДЕО)

Министър-председателят заяви, че страда истински за пострадалото дете

Без да се прави политика от катастрофата с автомобил на НСО би трябвало, ако може да се подобри дейността на службата. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти.

На въпрос дали е необходима промяна в НСО, премиерът заяви, че тази служба си има принципал и ръководство. "За съжаление това може да се случи на всеки. Без да се прави никаква политика от това би трябвало, ако може да се подобри дейността, но спокойно да се изговори от експерти. Знам подтекста на това, което ме подпитвате. Няма да се вкарам в тази тема. За съжаление на всеки може да се случи", каза още премиерът.

Според него няма значение кой е бил вътре в автомобила. "Ако има подобрение и може да се подобри, разбира се, че сме "за", но не в днешния ден да го коментираме, защото ще се случи като упрек, като заяждане, като атака. Повече ме е яд за детето. Истински страдам за него. Другото може да се оправи", допълни още премиерът.

Коментари

Задължително поле