Малък гайдар разплака всички във „Фермата“

Вижте от птичи поглед опустошението след пожарите в Калифорния (ВИДЕО)

Искрен Веселинов, „Обединени патриоти“: Валери Симеонов разговаря с Каракачанов преди да реши за оставката

23 лица с трайни увреждания започнаха работа в община Смолян

Започва Рали спринт Сливен

Ограничават движението по Панаирния мост в Пловдив тази събота

Ето кои са окончателните състави на България и Кипър

САЩ намаляват бойците си в Африка За да се фокусират над заплахите от Русия и Китай

Ралица Паскалева предаде псевдо продуцент на ФБР Измамникът искал да я прави порно актриса

Вино без градус е новата мода Наши производители вече правят експерименти за производството му

Протестиращите майки за оставката на Валери Симеонов: Ще чакаме решението на Народното събрание

Министерски съвет потвърди: Оставката на Валери Симеонов е лично негово решение

Насрочиха процес за бунга-бунга партитата Силвио Берлускони отново на мушката на съдебната власт

Въглищата с етикет, дървата да са сухи Финансови глоби за кметове, ако трудно се диша

Протестиращи в Перник пак блокираха магистрала „Люлин“

Борисов в Лондон: Макрон се извини, че има работа, но всъщност е в Санкт Петербург на мач (ВИДЕО) Видяхме милиарди долари във въздуха на стогодишнината на кралските ВСС. Казах им - да можехме само тези ескадрили в пари да ги сложим в Западните Балкани, разказа премиерът

„Имахме възможността да наблюдаваме стогодишнината от кралските ВСС. Видяхме милиарди-милиарди долари във въздуха. И това им казах – да можехме само тези ескадрили в пари да ги сложим в Западните Балкани, представяте ли си как щеше да изглежда…“ Това разказа премиерът Бойко Борисов след срещата на върха за Западните Балкани в Лондон.

„Макрон се извини, че има работа, но всъщност е в Санкт Петербург на мач. „Да подкрепи французите“ – така каза неговия министър и ние, разбира се, го подкрепяме и него…“, сподели с усмивка Борисов.

Резюме на изказването на премиера Бойко Борисов в Лондон от правителствената песслужба:

„Фактът, че две седмици след изтичането на нашето Председателство днес в Лондон отново всички сме на темата Западни Балкани, е заслуга на резултатите на Председателството, на това че убедихме колегите“. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов след участие в пленарното заседание по време на срещата на върха на инициативата „Берлински процес“ в Лондон. По думите му България беше специално поканена за участие в този форум заради усилията й през последните месеци за стартирането на редица инфраструктурни проекти в региона. Бойко Борисов допълни, че България може скоро да получи и покана за домакинство на инициативата „Берлински процес“. „България всички я хвалят в момента. Придадохме душа на Берлинския въпрос, казват всички лидери. Дадохме пример как се подписва договор за добросъседство с Македония“, отбеляза още българският премиер.

Акцент в дискусиите по време на пленарното заседание беше и темата за миграцията и сигурността, както и борбата с тероризма. „Важно е в тези държави, където има и смесено население по пътя за ЕС действително да се интегрират, за да се преборим с радикалния ислям“, обясни премиерът Борисов.

Въпросът с охраната на външните граници на ЕС също беше във фокуса на разговорите в Лондон. „България всички я хвалят в момента. С канцлера Курц си говорихме как по-бързо може да бъде решен проблема с даване на убежища за бежанците“, допълни още българският министър-председател. Според него всички държави членки трябва да продължат да си помагат в усилията за ограничаването на миграционния поток.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

  1. Абе, да го питам тиkвaтa – абе, гъ3 дебел, я кажи ти последните ПЕТ години защо на нито един, повтарям, НА НИТО ЕДИН наш национален празник те няма в България???? Защо бягаш, бе страхливецо??? Защото добре знаеш, че където и да се появиш, ше бъдеш освиркан, замерян с камъни, а може и да ти теглят един бой, че и да те „опънат“, нали????? ЖАЛЪК СТРАХОПЪЗЛЬО, ТОВА СИ ТИ, ГОСПОДИН „ПОЧЕТЕН СЕЛЯНИН НА ХИТРИНО“ !!!!!!!

  2. Абе, да го питам тиkвaтa – абе, гъ3 дeбeл, я кажи ти последните ПЕТ години защо на нито един, повтарям, НА НИТО ЕДИН наш национален празник те няма в Бългapия???? Защо бягаш, бе cтpaxливецо??? Защото добре знаеш, че където и да се появиш, ше бъдеш ocвиpкaн, зaмepян с кaмъни, а може и да ти тeглят един бoй, че и да те „oпънaт“, нали????? ЖАЛЪК CТPAXOПЪ3ЛЬO, ТОВА СИ ТИ, ГОСПОДИН „ПOЧEТEН CEЛЯНИН НА XИТPИНO“ !!!!!!!

  3. Да бъдат проклети силите и хората, които докараха на власт този крадлив -к-р-е-т-е-н-, който убива България и българския народ. Да бъдат проклети тези хора, които са му сподвижници и му помагат да унищожава България и убиват българския народ.

  4. а тези милиарди ако ги беха вложили в тикви в банкя… представяте ли си?

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.