Борисов: Започнаха да чегъртат не само ГЕРБ, а и хора на Радев (ВИДЕО)

Винаги сме били да има възможно най-голяма ваксинация, винаги сме подкрепяли зеления сертификат, но веднага и за всички. Не подкрепяме измислиците, които в момента вървят, че има зелен сертификат за МС, но някой друг път, ще има за парламента, но след 20 дни, а за обикновения човек от днес за утре. Именно това породи протестите. Когато "Възраждане" беше окупирало МРРБ всички казахте колко хубав бил протестът, а те че чупят и рушат, изведнъж ви заболя много. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе на обиколка в Грашево.

Когато вървяха до Радев бяха готини. Те са друга партия, нямаме контакти с тях, много различни тези имаме, направили си протест и изведнъж станаха лоши, а защо преди една година бяха добри. Бъдете обективни журналисти, извадете кадри от МРРБ преди година и сега и вижте дали сега не са тихи и кротки, попита Борисов.

Относно оставката на Цацаров, Борисов заяви: "От една страна ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ. Не може да не ви прави впечатление, че КПКОНПИ само в Бургас, Поморие, Стара Загора, Враца и т.н., при кметовете на ГЕРБ, и в нито едно кметство на ДПС, на БСП, нито на ИТН, нито при Да, България. От една страна добре, от друга страна антикорупционната комисия незабавно да се събере и да изслуша Цацаров и ДАНС за обвиненията, които има към него, това предлагам".

Виждате в момента чегъртат и хората на Радев, не само ГЕРБ. Сега пътят на Копринката е затворен и се готви друг път, тъй като досега назначаваха само хора от Хасково, посочи Борисов.

Знам, че в нашата Конституция, която се нарушава от управляващите много често, всеки български гражданин, дали е мюсюлманин, християнин, католик, има еднакви права. Затова малцинства в България няма. Ако българското правителство работи по тема малцинство би трябвало да излязат и обяснят на обществото какво би се случило, ако приемем македонско малцинство. Ние сме работили за добросъседство, правихме църкви, правихме манастири, за да може хората да се обичат и да се радват, заяви той.

Само ние мислим, че има енергийна криза, би било забавно, ако не е толкова трагично. Правиха КСНС, за да приемат нашия Договор за добросъседство, правиха щаб за мерки и потвърдиха всички наши мерки, само че не правят следващата стъпка - да кажат как ще ги финансират, заяви Борисов.

По думите му "България в момента е един от най-големите транзитьори на газ, благодарение на направеното от нас, през страната ни текат милиарди кубици газ във всички посоки, ако бяхме ние на власт на 31 декември щеше да има и връзка с Гърция".

Под нивото ми е да се занимавам с вътрешния министър. Юристите се събраха и не мога да ви отговоря за този иск, понеже не присъствах, заяви той по повод делото срещу Бойко Рашков.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/637975147538509/?notif_id=1642160123592715&notif_t=live_video&ref=notif

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България