Борисов обявен за почетен гражданин на Хитрино. Той: Благодаря. За мен е чест

Премиерът в оставка Бойко Борисов и кметът на Хитрино Нуридин Исмаил

15665977_1914172695477458_7648054837297048048_n“Благодаря. За мен е чест.” Това написа премиерът в оставка Бойко Борисов във фейсбук, публикувайки решение на общинския съвет на Хитрино, с което е обявен за почетен гражданин на Хитрино “поради изключителния му принос за преодоляване на щетите от бедствието” и “заради личните му заслуги за помощта, която община Хитрино и жителите на село Хитрино ще получат от държавата и ЕС за преодоляване на щетите”.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. И какво стана с информацията за щетите и съответните – 1) приходи, които вече трябва да са към 3 млн и 2) обезщетенията за хората? Обявените тук смешни суми едва ли са довели до благодарност от населението на Хитрино към човек, който трябва да е в затвора и няма нищо общо с власт хуманност и пр. човешки прояви. Още, защо не е допусната интеркомисия за разследване на трагедията и причините в Хитрино? Говри се, че ”собственика;; кмет на Балчик бил свързан с разни бандити, офффшорки в египет и пр. страни и се покрива от борковите хора и мутретата,, съсипващи България и прогонващи Българите и поколенията им от родните места. Чакаме бърз отговор, факти, документи. Празни дъдрдорения не са нужни Позор.

  2. То виновни никога няма, но почетни има. Да стоиш върху създадено от безхаберието ти пепелище и да се кичиш е гавра с паметта на жертвите! Но, такива са атрибутите на култа към личността….Който е живял, който е чел, знае.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.