Борисов поздрави Тръмп на форума в Ню Йорк (СНИМКИ)

Българският министър-председател Бойко Борисов взе участие в Срещата на високо равнище „Глобален призив за действие за справяне с проблема с наркотиците“. Форумът, който се проведе в Централата на ООН в Ню Йорк, се организира от президента на САЩ Доналд Тръмп, а България е съ-домакин на срещата, съобщиха от Министерски съвет. Премиерът Борисов е начело на българската делегация, която участва в 73-тата сесия на ООН.

По време на Срещата на високо равнище страните-участнички заявиха категоричен ангажимент за предприемане на действия за борба с проблема с наркотиците. Всяка страна декларира готовност да се включи в прилагането на стратегия, ограничаваща в максимална степен разпространението и употребата на наркотични вещества.

Документът визира четири основни точки, които държавите поемат ангажимент да разработят: намаляване на търсенето на наркотични вещества чрез образование, кампании и превенция на злоупотребата с наркотични вещества; разширяване на усилията за лечение, с цел спасяване на живот и насърчава на възстановяването на наркозависимите; укрепване на международното сътрудничество в областта на съдебния, правоприлагащия и здравния сектор; и премахване на достъпа до незаконни наркотични вещества чрез спиране на производството и трафика им.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (11)

 1. абе нямаше ли някакви слухове за една заловена пратка, един задържан сърбин и един софийски полицай?

  1. Пак си забравил да си пиеш хапчетата!

   1. Туй може да го кажеш на янките с компромата…

 2. Всяко такова мероприятие се нуждае от шут, който да забавлява с глупостта си участниците, а по традиция тази роля се пада на нашио крадлив тупан бойко

 3. Само аз ли не видях кой на кого мазно се приведе? Стори ми се, че не Борисов поздрави Тръмп, а седналият Тръмп снизходително каза две думи на нашия преминаващ раболепник. Но кой знае, вече и да гледаме, трябва да не вярваме на ушите си.

 4. Бат’боко определено е най-таченият в цял свят български политик!!! Папи го гладят по главата (да видят колко е куха), Юнкер го пощипва по дупето (не знам защо), Ердоган го покани за цяла нощ в частната си вила, сега и Тръмпи го опипа по дебелия задник!!!

 5. Уважаеми г-н Борисов , ние се радваме за Вашата среща с Президент Тръмп ! Почнете това приятелство само с истина ! Разкажете му колко са долнопробни някои български вестници – 24 часа , 168 часа и вестник Труд . Всеки ден чета подигравки и фалшиви новини по адрес на Американския Президент. Може да не го обичаме този Тръмп, но трябва да имаме респект към него Президента . Между другота ако му го кажете, той много ще се зарадва . И тези вестници не бяха ли комунистически вестници по онова време ?

 6. Вестник Труд , престанете с комунистическите си номера ! Защо не ми отпечатвате написаното ? Истината боли, а ?

 7. А, бе. Нали щяха да се срещнат някъде по коридорите

 8. ФЛИНСТОУН ГЛЕДА КАТО НАСРАН ТРЪМП ЗАЩОТО ЗНАЕ ЧЕ ОНЗИ ЗНАЕ КОЙ Е БОЙКО БОРИЗОВ -ФЛИНСТОЯН ПАЛЯЧОТО НА ДС И НА АМЕРИКАНЦИТЕ ИМ Е ЯСНО КАВИ НОМЕРА СЕ СЕРАТ В БЪЛГАРИЯ НО СИ КАЗВАТ КАТО БАЩА НА ДЕТЕ НЕКА ДА ГИ ОСТАВИМ ДА ПО ПОРАСНАТ И АКО ПОУМНЕЯТ ДОБРЕ АКО ЛИ НЕ ЩЕ ИМ РЕШИМ ПРОБЛЕМА. ТА ТЕЗИ БЪЛГАРИ ЗА КАВИ СЕ МИСЛЯТ ЗА ЦЕНТЪРА НА СВЕТА ХА МАЙ НЕ СА В ЧАС КОЙ КОЙ Е НА ТАЗИ ПЛАНЕТА ЗЕМЯ. ЧИЧКО САМ И БАЙ КАНЯ С МУСКАЛИТЕ ДА МИРИШЕ ПО МАЛКО НА ЛОШО КОГАТО КРЪСТОСВА СВЕТА. ХАЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ ДА ЖИВ И ЗДРАВ ФЛИНСТОУН И ДА ДЪНДУРКА ВНУЧЕТАТА В РАЙРАНИ ДРЕХИ ЕДИН ДЕН.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.