Брад Пит показа гаджето официално

Инес де Рамон вече две години е с Брад Пит, без да афишира връзката си с него.

Заведе Инес де Рамон на кинофестивала в Санта Барбара, но не мина с нея по червения килим

Феновете на Брад Пит отдавна се вълнуват за любовния му живот след развода с Анджелина Джоли и сега вече любопитството им беше нахранено. Актьорът се появи официално с гаджето си Инес да Рамон, дизайнер на бижута и фитнес треньор, на международния кинофестивал в Санта Барбара, където връчи статуетка на добрия си приятел Брадли Купър за ролята му във филма „Маестро“. Пит обаче не мина заедно с нея по червения килим – докато той стоеше под прожекторите и на сцената, тя го гледаше влюбено от залата. Въпреки че не бърза да я представи официално, актьорът усилено я запознава с приятелите си.

Двамата имат връзка от 2022 г. и живеят заедно. По-голямата част от времето прекарват във френското имение на Пит Шато Миравал, а останалото – в къщата му в Калифорния. Още от началото на връзката им периодично се пускат слухове, че Инес е бременна, а 60-годишният актьор нямал нищо против да му се роди седмо дете – той така и така не вижда другите шест – три биологични и три осиновени - от брака му с Анджелина Джоли.

Видимо подмладеният Брад Пит връчи награда на приятеля си Брадли Купър в Санта Барбара.

Напоследък Брад Пит изглежда подмладен и феновете му гадаят дали това се дължи на новата му любов или на пластичната хирургия .

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица