Британски доктори лекуват Неслихан Атагюл

Под въпрос е участието й във филма с Пенелопе Крус

Турският журналист Бирсен Алтунтас пише за лечението на известната актриса Неслихан Атагюл, която напусна актьорския състав на сериала "Дъщерята на посланика" по здравословни причини.

Според репортаж, разпространен от журналиста, актрисата била на консултация при британски лекари, които са й предписали специална диета, задължителните компоненти на която са авокадо и кокосово масло.

Известно е, че красавицата, позната на българските зрители с великолепните си превъплъщения в поредиците "Черна любов" и "Двете лица на Истанбул", се храни само с екологично чиста храна и обръща много внимание на съдържанието на фибри.

В средата на януари Неслихан потърси лекарска помощ заради бързата загуба на килограми и беше диагностицирана със синдрома на чревната пропускливост. Всъщност поради тази болест тя трябваше да напусне поредицата „Дъщерята на посланика“.

Журналистът също така съобщава, че е под въпрос участието на Неслихан в проекта „En Los Margenes“, в който главните роли ще се изпълняват от Пенелопе Крус и Луис Тосар.

Имайте предвид, че самата Неслихан все още не е потвърдила отказа за снимане, а продуцентите на проекта също не са потвърдили тази информация.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес