Броени часове до срещата на благоевградчани с проф. Стефан Данаилов

Броени часове остават до представянето на автобиографичната книга на проф. Стефан Данаилов. Събитието ще се състои от 15.00 часа в Камерна зала на ДТ „Никола Вапцаров“. Представянето, на известния български актьор с над 150 роли в киното, театъра и телевизията, ще направи българският журналист и телевизионен водещ Георги Тошев.

Книгата е една от най- продаваните от началото на нейното издаване. „Романът на моя живот“ е написана в съавторство с Георги Тошев. В рамките на Международния театрален фестивал „Тара – ра- бумбия“ проф. Данаилов и Георги Тошев ще разкрият интересни моменти от произведението. Това ще бъде и своеобразен преход към премиерата на филма „Монолог“. Документалната продукция представя любимия актьор и припомня някои от най-известните му роли. В него са включени кадри и фотографии от личния архив на артиста и от фонда на Българската национална филмотека /БНФ/. Сред тях са ценни документални кадри, заснети през 60-те и 70-те години по време на снимките на "На всеки километър", "Иван Кондарев" и други филми, превърнали се в класика.

Срещата е отворена и всеки ще има възможност да зададе своите въпроси и да се докосне до един от най- големите актьори на България.

romanyt-na-moq-jivot-9786191951666

Коментари

Задължително поле