САЩ въведоха санкции срещу руска финансова компания

Русия и Китай са блокирали усилията на САЩ да спрат петролните доставки за Северна Корея

Земетресение от 6,5 по Рихтер в Западна Папуа в Индонезия

Военни и индустриални обекти с американско присъствие са били атакувани в Ирак

„Американ Еърлайнс“ закупува 50 от най-новите модели пътнически самолет на „Еърбъс“

Борис Джонсън е начело и след третия кръг на изборите за приемник на Тереза Мей

Партиите излизат на пазара, НС няма идеи за контрол на покупките ДПС предложи дарения без лимит, ГЕРБ - безплатни партийни клубове

Два български ТИР-а катастрофираха в Румъния, шофьор е загинал Причина за инцидента е спукана гума на единия от камионите, съобщават от МВнР

Бой между деца в София прати 11-годишен в „Пирогов“

12 000 лева глоба за шум на открито (обзор) МВР поема контрола върху нарушителите на закона

Болниците стопили дълговете си с 30 млн. лв.

19-годишна българка е арестувана в Гърция за разпространение на детска порнография

Данъци и осигуровки за обезщетение след уволнение

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 20 юни 2019

5 нови линейки за лятото в Бургас

БТЛ Индъстрийз търси млади специалисти по време на „Стажове 2017“ в ТУ София

Един от лидерите в разработката, производството, продажбата и сервиза на медицинска техника – БТЛ Индъстрийз, ще вземе активно участие в ежегодното изложение „Стажове“ в Техническия университет в София на 4 април 2017 г. На него компанията ще представи на студентите възможностите за професионално развитие, които предлага в своя R&D център в София.

Изложение “Стажове“ е едно от най-големите кариерни форуми в страната, което дава шанс както на студентите да намерят желаната работа, така и на работодателите да открият желания кандидат. Студентите могат да научат повече за възможностите за работа в различни направления и шансовете им за израстване в кариерата. Фирмите пък могат да изберат своите бъдещи квалифицирани кадри, да се запознаят с очакванията им и да им представят възможностите за реализация.

БТЛ Индъстрийз е редовен участник в подобни форуми. Така компанията успява да увеличава екипа си непрекъснато с млади, ентусиазирани и добре подготвени кадри. Компанията предоставя отлични условия за работа и изграждане на успешна кариера на младите хора. Тя има чудесни мотивиращи практики за своите служители, които далеч не се изчерпват с вече стандартните за бизнеса тиймбилдинги и мотивиращи финансови бонуси.

Откриването на форума е предвидено за 10.00 ч. във фоайето на Учебен блок 12 на ТУ.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.