Буен мъж плаши цяло село

Снимка: Архив

Буен мъж от шуменското село Близнаци отново се озова в ареста, заради отправени заплахи за саморазправа. В неделя полицаи за четвърти път щракнали белезниците на Севгин Мурад/25г./ за "отдих" в ареста. До момента той е изтърпял две наказания от 20 денонощия, задържан е веднъж и за ден, обърнал е на хотел градските килии в Шумен. Севгин ставал неудържим и опасен след употреба на алкохол, разказват местни.

В неделя той се нахвърлил със закани за убийство на братовчед си Гюрсел, който пасе селските говода. Толкова го уплашил, че пастирът отишъл да се жалва на кмета на селото, а той извикал на помощ полицаите. Към 18 часа вместо да млъкне пред униформените, Севгин им обяснил, че след като си тръгнат "ще си свърша работата". Заради агресията и заради опасността да нарани другите и себе си бил задържан, съобщават от полицията.

Преди време хулиганът плаши с палеж продавачка в хранителния магазин на с.Близнаци. Не само заплашвал, но и пребил дядо си. Според местните всичко идва от алкохола, трезвен Севгин е работлив, дори зад решетките искал да му дадат работа, за да му минава бързо времето.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България