Български филм с Яна Маринова с прожекции във Великобритания

Яна Маринова в ретро режим

Трилър по действителни събития

Режисьор е Мартин Макариев

Домашно насилие и спомени от миналото

Новият филм на режисьора Мартин Макариев “Игра на доверие”, вдъхновен от лични истории от живота на Яна Маринова, която играе и една от главните роли, тръгва на европейско турне след успешното си представяне в България.

До момента филмът привлече 15 912 зрители в киносалоните в цялата страна, а първите дати на премиерните прожекции в чужбина са във Великобритания - 11.03 в Саутхемптън и 12.03 в Лондон. До момента част от актьорския състав се срещна с феновете във Варна, а на 01.03 предстои и специално гостуване в Пловдив.

Плакат на филма “Игра на доверие”

В основата на “Игра на доверие” стои вълнуваща среща с личните истории на майка и дъщеря, а в главните роли са Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, София Ласкин, Владимир Зомбори, Пламен Манасиев и Александър Димов. Участие взимат още Мария Каварджикова, Малин Кръстев, Христо Петков, Китодар Тодоров, Искра Донова, Александър Хаджиангелов, Яна Титова и др. Трилърът отваря темата за психическото и физическото насилие, често скрити зад маската на добрите намерения.

“Когато го видях за първи път - много го харесах, но и много се притесних, защото някак си не звънваше точно идеята за “играта на доверие”. Беше просто интересен филм, но интересните филми са безброй много, обаче след това претърпя промени - премонтиране, развитие, отпаднаха сцени, влязоха други, които по-добре разказват историята и се случи магията.

Радвам се, че с този екип, с режисьора Мартин Макариев, сценариста Борислав Захариев и оператора Андрей Андреев и прекрасния актьорски състав, се получи едно шедьовърче!”, каза Яна Маринова за “Игра на доверие” в специално интервю за “Труд” преди премиерата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино