Валентин Радев за побоя над жената нотариус и дъщеря й: Това не може да се търпи

Полицията работи усилено за издирването на нападателите, заяви вътрешният министър

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев заяви, че полицията работи усилено за издирването на нападателите на нотариус Валентина Механджийска и дъщеря й, предаде Канал 3.

Двете жени бяха нападнати и бити вчера късно следобед от двама мъже с качулки на столичния бул. "Драган Цанков". Пострадалите получиха травми в областта на лицето и са настанени за лечение в столичната УМБАЛ "Света Анна".

"Търсим ги, много се надявам, че ще ги намерим. Знаете, че хора, които отиват на такива места с качулки, където няма камери, са се подготвили да не бъдат открити, но правим всичко възможно и много се надявам да успеем да ги намерим, защото това е срещу две дами, които са бити. Както казват колегите, знаят къде да удрят. Това не може да се търпи. Заподозрени винаги има, въпросът е дали ще се стигне до някого, който да бъде предаден на прокуратурата, но аз още такива данни нямам", коментира вътрешният министър.

От МВР съобщиха, че все още изясняват мотивите за побоя над нотариус Механджийска и нейната дъщеря. Двете жени са в добро състояние, контактни са и реагират адекватно, съобщи доц. Желю Димов – началник на Клиниката по лицево-челюстна хирургия в УМБАЛ "Св. Анна".

34-годишната дъщеря е с голяма разкъсно-контузна рана на лицето, има и гръдна травма. 57-годишната Валентина Механджийска е със счупен нос и е пострадала от масивни охлузвания. Най-вероятно жените ще бъдат изписани след три дни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България