Ванеса Морган се снима бременна в „Ривърдейл“

Все още не е ясно как ще се развие сюжетът около живота на героинята ѝ Тони 

Петият сезон на “Ривърдейл” ще поднесе на феновете много изненади, а вече е известно, че една от тях ще бъде свързана с бременност. Миналия уикенд Ванеса Морган (Тони) разкри в Instagram, че скоро ще излезе в отпуск по майчинство и в същото време изненада последователите си, като добави, че бременността є ще бъде част от сюжета на шоуто.

“Официално в отпуск по майчинство! Благодарна съм на моя шоурънър и продуцентите, че така любезно вписаха бременността ми в шоуто! Горда съм и с тялото си, че все още мога да работя, почти девет месеца. Сега е моментът да имате бебе! Весели празници на всички”, написа актрисата.

За дългогодишните фенове на “Ривърдейл” тази новина може да бъде шокираща, тъй като персонажът на Морган, Тони, в момента се среща с Шерил Блосъм. Поне така беше в края на четвъртия сезон и в първите кадри от новите епизоди, които наскоро бяха споделени от TV Line, двойката също беше заедно и изглеждаше доста щастлива.

Все още не е ясно как шоурънърът Роберто Агире-Сакаса ще впише бременността на Тони. Според една от версиите те могат да се разделят с Шерил, възможен е известен скок във времето, през които героите са създали свое семейство. Не е изключен и трети вариант: Тони може да стане сурогатна майка. С една дума, има над какво да се замислим. Няма да отнеме много време да изчакаме момента, когато всичко ще стане ясно. Премиерата на петия сезон на “Ривърдейл” е на 20 януари.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес