Ван Дам, Тайсън и Кристоф Ламбер в носталгична екшън тупалка

Режисьорът Димитри Логотетис хвърля носталгичен мост към една от иконичните 80-арски класики - “Kickboxer” с Жан-Клод Ван Дам. Новият филм е озагбавен “Kickboxer: Vengeance” и събира три легендарни имена - самият Ван Дам, Майк Тайсън и Кристоф Ламбер. Алън Моузи и Жан-Клод Ван Дам играят ролите на главния герой Кърт Слоун и учителя Дюранд, а в ролята на основния злодей е шампион в състезанията за най-силни мъже с пряор “Планината”, познат от “Игра на тронове”. Истинското му име е Хафтор Юлиус Бьорнсон.

39_1

Действието на “Kickboxer: Retaliation” ни отвежда една година, след като MMA шампионът Кърт Слоун (Моузи) отмъщава за убийството на брат си. Той се е заклел никога повече да не се връща в Тайланд, но докато се подготвя за двубой за титлата, е отвлечен, върнат в страната и хвърлен в затвора от влиятелен гангстер (Кристоф Ламбер). Единственият му изход към свободата е да се изправи в двубой срещу двуметров, 180-килограмов, натъпкан с най-модерни, подобряващи представянето стимуланти “звяр” на име Монгкут (Бьорнсон). За да се измъкне жив, Кърт трябва да премине през най-тежката си тренировка до момента с помощта на легендарния учител Дюранд (Ван Дам) и своя другар от затвора Бригс (Тайсън)…

Режисьор и сценарист на “Kickboxer: Retaliation” е Димитри Логотетис (”Cheyenne”, “Body Shot”, “Wings of the Dragon”), а в ролите са Алън Моузи, Жан-Клод Ван Дам, Майк Тайсън, Кристоф Ламбер, Хафтор Юлиус Бьорнсон, Сара Малакул Лейн, Сам Медина и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино