Везните ги очакват големи приходи, а Скорпионите много успехи - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Днес денят е почивен, но вие сте в силна позиция и можете да осъществите промените, за които мечтаете. Завършете всичките си задачи на работното място, защото рискувате да пропуснете поставените срокове. Имате възможност да обсъдите как разрешите финансов спор с ваши делови партньори. Не забравяйте, че каквото и да сте планирали, дори и да работите в този ден, вечерта сте обещали да бъдете с брачния или интимния си партньор и да отидете на ресторант или парти. След като се приберете се отдайте на незабравими сексуални мигове.

ТЕЛЕЦ

Денят е почивен и няма да ви зарадва с нови предизвикателства. Не забравяйте, че е във ваша полза да цените положителните качества у колегите си. Днес ви очаква повече работа от планираната. Ще се справите както винаги добре, но умората в един момент ще ви напомни, че вечерта е най-добре да си останете у дома. Ако сте ядосани, не допускайте агресия към семейството си и особено към интимната си половинка. Отдалечаването може да е за дълго. Не очаквайте взаимност в интимните отношения. Сексът няма да е желан от любимия. Не търсете сексуални партньори извън дома си.

БЛИЗНАЦИ

Проблеми на вашето работното място са плод на неизбежни интриги, които и в почивния ви ден затрудняват приближаването ви към поставената цел. Избегнете ги и ще се справите без проблем със задълженията си. С работата си правите впечатление на всички. Обмислите разширяване на дейността си. Не бягайте от нови запознанства, които могат да се превърнат за несемейните в романтична връзка. Семейните жени да не изневеряват. Да се отдадат на сексуални наслади, а несемейните да преценят дали са сигурни в чувствата си.

РАК

Не пренебрегвайте предупрежденията на Съдбата, че не е редно да се доверявате на късмета си, ако имате отговорна задача в този почивен ден. Разчитайте на себе си. Въпреки, че не ви се работи в този ден се постарайте да сте отговорни на работното си място, ако вашата намеса е от значение за авторитета ви. Не създавайте предпоставка за скандал с любимия, заради нежеланието ви да отидете на ресторант, а след това да се усамотите в дома си. Създайте си добро настроение у дома, с романтична вечеря за двама, а след това не пропускайте сексуалните наслади.

ЛЪВ

Днес денят е почивен и е нормално да се чувствате уморени и да не ви се ходи да работа, но нямате право на избор. Няма как да си почивате, защото служебните ви задължения изискват да сте отговорни и да ги приключите в рамките на деня. Заемете се сериозно с тях, дори и ако сте управители на ваш бизнес. Възможно е усложняване на отношенията в семейството, затова бъдете особено внимателни към близките си. Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатият ден. Не подлагайте чувствата им на съмнение. Ако имате намерение да изяснявате отношенията си в леглото, по-добре се откажете от секса, защото ще е изпълнен с неприятни мигове.

ДЕВА

Не се притеснявайте от опитите на вашите колеги да ви разсейват в почивния ден, като ви вменяват трудности, свързани с вашите преки отговорности. Това са техни мечти, а вие продължавате да жънете успех. Инвестициите, които ще ви предложат, може да се окажат непосилни за вас, ако се занимавате с научна дейност. Искате да живеете в хармония със себе си и с чувствата си, но се страхувате, че любимите ви не ги споделят. Вечерта не се надявайте на сексуални удоволствия, заради собствената си неувереност и липсата на желание за интимност.

ВЕЗНИ

Вашите мечти се превръщат в реалност, ако още сутринта в почивния ден се заемете със служебните си задължения и не се разпилявате. Успехът е с вас, а също и добрите приходи. Спокойствието и разумните действия са във ваша полза. Трудностите са свързани с бизнеса ви. Преодолявате ги с лекота, ако вярвате в силите си. Вечерта подарете времето си на семейството и на любимия си. Изживейте приятни романтични мигове. Стабилизирайте отношенията си у дома. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желани и от двама ви сексуални изживявания.

СКОРПИОН

Отлично управлявате Съдбата си, затова успехите няма да ви изоставят, въпреки трудности, които срещате по пътя си в почивния ден. Приемете ги като предизвикателство и продължавайте уверено напред. Направете поредната голяма крачка по пътя към поставената цел. Внимавайте, защото са възможни неочаквани обрати. Не се отказвайте от романтичната среща, която сте уговорили, защото ако не сте семейни, тя е възможност за сериозно партньорство. Влюбените могат да обявят годежа си, а семейните да се отдадат на незабравими сексуални удоволствия, дори и ако са уморени.

СТРЕЛЕЦ

Вашата активност е впечатляваща и ви помага да сте блестящи и да заслужите висока оценка за положения труд, въпреки че деня е почивен. Доброто заплащане няма да закъснее. Възможно е влошаване на отношенията с хората от деловото ви обкръжение, защото сте засегнати от техни изказвания, свързани с вашия професионализъм. Любовни срещи извън семейството ще ви донесат само разочарования в личния живот. Не ви съветвам да водите разговори с любимия си и да изяснявате отношенията си. Няма да постигнете успех. Не се надявайте на сексуални удоволствия, защото интимния ви партньор изобщо не е настроен за това.

КОЗИРОГ

Позициите, които заемате са силни и може да осъществите промените, за които мечтаете. Работите упорито, защото знаете, че днес, в почивния ден, ще получите добро заплащане. Не правете опит да се откажете от част от задълженията си. Бъдете внимателни при изпълнение на професионалните си задължения, за да избегнете грешките. Неприятностите са свързани с раздяла заради изневяра. Пазете се от клюки и интриги, създаващи допълнителни проблеми. Пазете се от сексуална връзка породена от физическо привличане, защото ако сте семейни ще доведе до раздяла.

ВОДОЛЕЙ

Пред вас се очертава напрегнат и изпълнен с активна работа, но и със смисъл и съдържание почивен ден. Бъдете истински професионалисти и не прекалявайте с амбициите си. Финансовите загуби и неочаквани трудности, ако ги имате, може да са породени единствено от липсата на отговорност от ваша страна. Не рискувайте! Интимният ви партньор е щастлив, защото намира именно във вас сигурността на чувствата и се освобождава от грижите и проблемите. Вечерта ще изживеете жадуваното щастие, на което дори и не се надявахте и незабравими сексуални мигове.

РИБИ

Изпитвате желание да загърбите монотонното си ежедневие, което ви изнервя и да се заемете с нещо ново и интересно в този почивен ден, но още не сте решили какво да е то. Може би като начало малко нова информация. Тази промяна в живота ви може да се случи, ако сте свободно от задължения. Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна обстановка и се усамотете с любимите си. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и сексуални изживявания. Ако сте семейни - не изневерявайте.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп