Велико Търново посреща големите звезди на българската сцена

Велико Търново посреща най-големите звезди на българската сцена. На 20 септември старопрестолният град ще бъде домакин на ударния финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Сцената ще бъде изградена в района на цирковата площадка до бул. „Никола Габровски“ и пътен възел „Качица“. Гостуването на най-популярните български изпълнители ще превърнат старата столица в най-горещата точка у нас.

Първоначално Велико Търново не бе включено в настоящото издание на турнето. След стотици запитвания от страна местните фенове и младите хора кметът Даниел Панов проведе разговори с организаторите на голямото събитие. В резултат Coca-Cola TheVoiceHappy Energy Tour организира най-голямата изненада за сезона – грандиозен концерт в града на Асеневци.За всички почитатели на хитовата българска музика изпълнителите ще представят своите най-популярни и най-нови песни.

Всички фенове, участващи в игрите на Facebook страниците на Coca-Cola Happy Energy Tour и TheVoiceofSummerTour, ще имат уникалния шанс да спечелят пропуск, който да ги постави на метри от любимите им музикални артисти. Актуална информация за датите, локациите и подробности за наградите ще бъде публикувана в страниците на организаторите в социалните мрежи.

Коментари

Задължително поле