Венци Стефанов бесен за наказание

Венцеслав Стефанов, президент на „Славия“, изригна срещу БФС заради наложена глоба от 5000 лева. „Белият вожд“ избълва огън и жупел срещу съдията Стефан Апосполов, който опорочи гостуването на тима срещу „Лудогорец“, завършило 0:0. Реферът, който е и депутат от ГЕРБ, изгони без право вратаря Антонис Стериакис, а после отмени гол на разградчани.

За какво ме глобяват? Че казах истината ли – попита Стефанов, който е член на изпълкома на БФС. - Да не би да съм излъгал? Този съдия е абсолютен некадърник. Нали помните какви дузпи даваше в Европа (б.а. - за игра с глава). Срам и позор е. Докато такива хора са служители на БФС, нищо добро не ни чака. Този съдия опорочи мача и за двата отбора. Разбрахме, че не може да чете, а сега – че не може и да свири. Просто е некадърен. Мен ме глобяват, а на некадърниците им се разминава. Президентът Борислав Михайлов трябва да вземе мерки.“

Преди вечното дерби в неделя дисциплинарната комисия глоби и Петър Хубчев, треньорът на „Левски“. Санкцията е скромна – 200 лева. А причината е доста странна – Хубчев нямал служебен паспорт, издаден от администриращият орган на БФС. По време на двубоя треньорът носил необходимия бадж, но в последствие го свалил от врата си.

Коментари

Задължително поле