Версия №1 - в ЦСКА стават по-единни

Мистерията около стадион "Българска армия" продължава, но и започва да се разплита. Тръгват ли си Гриша Ганчев и Юлиян Инджов от ЦСКА? Версиите са много. Но изплува една най-силна.

Двамата бизнесмени ще продължат да ръководят клуба и емоциите от продажбата на Али Соу вече са в историята. Фракцията "Офендърс", която разкритикува ръководството заради трансфера, ще промени поведението си. Групата няма да участва в хореографии, но обеща да бъде всеки мач - най-малко на "Армията".
Едни от най-славните ветерани на ЦСКА излязоха с декларация в подкрепа на Ганчев и Инджов. Призоваха ги да продължат. Същото направиха и куп фенклубове от страната.

Друга версия е свързана със стадиона. Ярост у Ганчев и Инджов, че "Левски" получава "Георги Аспарухов" за 35 години на концесия, а драмите около "Армията" продължават, ескалирала страстите. Спортният министър Красен Кралев се изказа, че е притеснен от случващото се в ЦСКА и съвсем скоро общото дружество трябва да стартира реконструкциите в Борисовата градина. Може ли обаче да има подводни камъни от общината?
Треньорът Бруно Акрапович се старае да държи на страна футболистите от чрезвичайната ситуация.

Цялото внимание на отбора е насочено върху домакинството срещу "Черно море" и след това върху дербито на върха с "Лудогорец". Гаранцията на шефовете е, че до края на сезона всичко в тима ще е на топ ниво без значение крайното им решение.

Коментари

Задължително поле