Веселин Марешки ще се кандидатира за кмет на София

Снимка: Архив

Лидерът на „Воля” Веселин Марешки обяви по bTV, че възнамерява да се кандидатира за кмет на София в кампанията на есен. „Мисля лично да се кандидатирам за битката в столицата, защото става интересно –

Мая Манолова, Слави Трифонов, Волен Сидеров иска също, чувам, да се кандидатира, естествено ще бъдем срещу гей парадите. Основното не е шоуто, а всеки ден е да се опитваш да помагаш на сънародниците си да живеят по-добре”, коментира той.

Според него не е успял да влезе в ЕП, защото хората са искали той да остане в България. Марешки отчете и че след евровота е ясно, че хората са отвратени от политическата система и има неразбиране на самия вот. Милион и половина избиратели не излязоха да гласуват, а на нас не ни достигнаха 30 000 гласа, добави той. Марешки смята, че конкурентите му са изпратени от роми в ЕП.

"Важното е не да работиш за хората и да им помагаш да живеят добре, а да купиш самолети. Сега чувам, че самолетите не са важно нещо, всички започват да говорят, че не са важни, всякакви атаки има”, заяви още Марешки. Той коментира и намаляването на субсидиите за партиите, като заяви, че тя и сега не стига за нормалното функциониране на политическа формация.

Коментари

Задължително поле