Взвод от звезди краси „Тежки времена в „Ел Роял“

Крис Хемсуърт показва психарската си страна

Цветовата палитра пръска неонова носталгия

Тежки времена в “Ел Роял” е една от най-любопитните, атрактивни и колоритни премиери на седмицата. Филмът на специализиралия в телевизията и хорър киното режисьор Дрю Годар има амбицията да разгърне сложна и секси нео-ноар история. Цветовата палитра пръска неонова носталгия, а кадрите са пълни с препратки и операторски хватки.

Историята е за седем непознати, всеки със своите смущаващи тайни, чийто пътища се пресичат през 60-те години на миналия век край езерото Тахо в “Ел Роял” – хотел с лоша слава и още по-мрачно минало.

Всеки от гостите в хотела не е това, за което се представя, и всички те се оказват замесени в една история, изпълнена с воайорство и насилие. Самото място, разположено на границата между Калифорния и Невада, доста наподобява на атмосферата в “Туин Пийкс”.

В комерсиално отношение “Тежки времена в “Ел Роял” разчита на актьорския състав. Филмът разполага с цял взвод от звезди - Крис Хемсуърт, Джеф Бриджис, Дакота Джонсън, Джон Хам, Ник Оферман, Кейли Спейни, Луис Пулман и Синтия Ериво.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино