Вижте акцентите в броя на вестник "Труд" в понеделник, 1 октомври 2018

Морето завря от паламуд

03-11Изкарват лодките посред нощ, дори при лошо време. Най-много има между Черноморец и созополския остров Свети Иван, и при устието на Ропотамо.

 

 

 

Студ и валежи след 15-и октомври

32-2Максималните температури в първите дни на новия месец ще достигат 26 градуса. Очакват ни първите мъгли и слани - месечна прогноза за времето на Петър Янков, дежурен синоптик на TВ-MET, специално за “Труд”.

 

 

 

 

България в капана на зелената Коза ностра

демократична българияХватката на „еколозите” продължава да задушава страната. Инвеститорите бягат, щом чуят думата „природозащитници” - анализ на "Труд".

 

 

 

 

С-р-а-м

10-01Журналист вече не звучи гордо - коментар на Иван Гарелов в неговата рубрика TV Панорама.

 

 

 

 

Пет напрегнати години за пътното строителство

13_01Догодина трябва да имаме избран изпълнител за отсечката през Кресненското дефиле, казва председателят на УС на АПИ инж. Светослав Глосов в интервю за "Труд".

 

 

 

Траектория на властта: от възхита до възмущение

11-01-kutiНеобходим е „национален отбор“, който да се противопостави на партийния отбор на управляващите - анализ на д-р Борислав Цеков.

 

 

 

 

Какво печелим и губим от плоския данък

16-1-2Той отнема еднакъв процент от всички доходи и така ни стимулира да работим повече. Според противниците му увеличава бедността. Синдикати и политици предлагат промяна - анализ на финансиста Димитър Чобанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България