Вижте акцентите от броя на вестник "Труд" в неделя, 30 юли

Бойко Борисов към младите:

Харчете толкова,

колкото изкарвате

05_02

„Eвропа преодоля доста кризи, нито една не беше създадена от нея. Но няма нищо по-хубаво от нашата обща Европа. Финансовата и икономическа криза ни беше привнесена, мигранската криза ни беше привнесена, защото това е най –хубавото място за живеене в света”. Това зави премиерът Бойко Борисов, който бе гост на Летния университет на Европейските студенти демократи във Варна.

 

Двама весели другари

Прокопиев и Плевнелиев

06-02-11

Мила родна българска картинка се разиграла миналия петък вечерта в ресторанта Критикос в гръцкото селце Урануполи – бившият президент Плевнелиев седнал на сладка раздумка и вечеря с обвиняемия олигарх Иво Прокопиев. Както е известно господин Прокопиев понастоящем е обвиняем като помагач във финансово престъпление, ощетило държавата с десетки милиони лева при приватизацията на енергийно разпределително дружество.

Корнелия Нинова на митинга в Бузлуджа:

Президентът

да назначи шеф на антикорупция

04_01

“Отварям дискусия за бъдещия единен орган за борба с корупцията по високите етажи на властта и той да е сегашната дирекцията на ДАНС, която е за специално обследване по високите етажи на властта”. Това заяви лидерката на БСП Корнелия Нинова в речта си пред над 40 000 участници в традиционния митинг на БСП на връх Бузлуджа. Според Нинова президентът трябва да назначи шефа на този орган, защото е достоен човек и е избран пряко от над 2 млн. българи.

Там, където и министрите, и касиерките са голи

11_1

В нощния вариант морското преживяване задължително включва секс - коментар на проф. Ивайло ДИЧЕВ

 

 

 

Модните

коктейли

на лято 2017

02-1

Коктейлите от ерата на сухия режим в САЩ, наречени от барманите „незабравки”, се връщат на мода с освежен вид. Професионалистите предлагат десетки разновидности на прочутите "Манхатън", "Негрони", "Уайт лейди", като прибавят към основните съставки леки странични акценти. Подновените класики са хит в елитни барове в София и Варна, предпочитани от ценители.

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България