Вижте акцентите от броя на вестник "Труд" в четвъртък, 17 август 2017

Тол система

се задава

в мъглата

03-01-new

Офертите на шест компании и заканата на премиера Бойко Борисов, че държавата може да участва в изграждането дават надежда, че след безкрайни обжалвания и административни разправии тол системата в България полека лека започва да изплува от мъглата. Точно в 17,00 часа в централата на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) започна отварянето на офертите на кандидатите.

 

Бойко Борисов за сигнала до прокуратурата:

„Цанков камък“ не работи,

а струва 1 милиард лева

04-1

Искат да изкарат ДПС и БСП добрите, а ние-лошите. Срещу нас се разпространяват фалшиви новини, казва премиерът на министрите. Бойко Борисов предупреди министрите си, че срещу кабинета се разпространяват фалшиви новини.

 

 

Mагнитни бури

ни мъчат до края на месеца

магнитни бури

Поредица магнитни бури ни застигат до края на месеца. Най-мощните ще бъдат днес и утре.

По-висока вероятност за изригвания от средния клас М има до 28 август. Геомагнитни бури, свързани с слънчеви коронални дупки, пък са най-вероятни до 22 август, съобщават от Центъра за слънчев и слънчево-земен мониторинг.

Ужасното завръщане на историята

11-kuti

Защо в САЩ събарят паметници от Гражданската война - анализ на проф. Искра Баева

 

 

 

Тишина, тишина... Само тя ще остане след теб!

слънчев бряг, протест срещу валери симеонов

От смазващия звуков терор, по-отчайващо е министри да се превръщат във фелдфебели и да разчиташ на тях - коментар на Емил Спахийски

 

 

 

Съдебната реформа

едва сега започна

съд

Същината на реформата в правораздавателната система ще е очакваното антикорупционно законодателство. Всеки обвиняем и подсъдим магистрат ще губи правото да е част от съдебната система, поне докато не бъде оправдан

 

 

Неизличимата

32-1

Силует на Йорданка Кузманова

 

 

 

 

Коментари

Задължително поле