Вижте акцентите от броя на вестник "Труд" в четвъртък, 24 август 2017

Калкан за Макрон в Слънчевото бунгало

еманюел макрон, брижит макрон

Слънчевото бунгало в резиденция “Евксиноград”, известно като най-скъпото плажно бунгало у нас, ще приюти в четвъртък вечер френския президент Еманюел Макрон и съпругата му Брижит. Гостите пристигат за еднодневна визита край Варна по покана на президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов. Двамата ни първи мъже решили да настанят ВИП-гостите си в бунгалото, в което лете само те могат да почиват. Цената за нощ в уединеното кътче на брега на морето е 700 лв. до 1 септември, а после пада със 100 лв.

Законите не важат

за вицето Валери Симеонов

валери симеонов

Вицепремиерът Валери Симеонов, който обяви война на шума от заведения по морето се оказва над законите. Самият той е съдружник във фирмата СКАТ ТВ, която има хотели в Малко Търново и Златоград.

Още през 2013 година Върховният административен съд се произнася окончателно, че незаконната пристройка към хотел “Панорама” край Златоград, трябва да бъде съборена. До ден днешен обаче незаконната надстройка си стои.

Дълъг тунел и път през дефилето

в Кресна предвиждат проекти за “Струма”

карти кресненско дефиле

Пет варианта за изграждане на лот 3.2 на автомагистрала “Струма” през Кресненското дефиле предлага Агенция “Пътна инфраструктура”. По повод предстоящото обществено обсъждане на строителството на отсечката на 11 септември в общините Симитли и Кресна “Труд” се обърна към АПИ, за да представим различните варианти.

 

Отприщват

Орлов мост в неделя

06-1

В неделя ще приключи ремонтът на пл. “Орлов мост” и движението ще бъде пуснато, обеща кметът на София Йорданка Фандъкова.

 

 

 

Войната с паметниците е проява на тоталитаризъм

11_kuti

Генерал Робърт Лий е една от легендарните личности на САЩ, символ за чест и смелост, герой на цяла Америка - анализ на д-р Илия Илиев

 

 

 

Заплашват с вендета

близките на задържания Иван

09_01-1

Полицейски патрул охранява блок 96 в бургаския квартал “Меден рудник”, където живее семейството на Иван Иванов, задържан за убийството на малката Никол. Близките се оплакват, че непознати хора им звънят по телефона и заплашват да ги изтребят до крак.

Майката на Иван – Дочка, която работи като чистачка в Слънчев бряг, е убедена, че синът є е невинен.

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България