Вижте акцентите от броя на "Труд" в неделя, 13 май 2018

Бойко Борисов на семинар на ГЕРБ в Стара Загора:

Предсрочни парламентарни избори няма да има

05-1

Поредната фалшива новина е, че след като приключи Българското председателство на Съвета на Европейския съюз правителството ще подаде оставка. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на Регионалната политическа академия на ГЕРБ – Стара Загора, проведена на Старозагорските бани.

 

Продължава издирването

на Боян Петров в Хималаите

05-2

Алпинистът Боян Петров не бе открит в Лагер 2 на осемхилядника Шиша Пангма в Хималаите. При облитане с хеликоптери, наети за спасителната операция, в събота бяха забелязани под Лагер 2 две добре окопани палатки. Надеждата беше той да е в Лагер 2, тъй като на мястото има всички нужни пособия за оцеляване.

 

Седмият Национален събор на

овцевъдите събра хиляди посетители

19-годишна стриже овца за 11 минути

sabor

Деветнадесет годишната Василена Иванова от Нови пазар острига овца с автентични ножици за рекордните 11 минути. Тя беше единствената жена, която се включи в надпреварата по ръчна стрижба на овце на Седмия Национален събор на овцевъдите, който продължава и днес на поляните край Петропавловския манастир над Лясковец.

 

Скандал в Австрия

БГ момиче ражда близначки от католически свещеник

Момичетата били отнети от Клара Д., 23 г. по-късно тя се бори да си ги върне

07-1

Млада жена, родена в България, е главна героиня в покъртителна история, която скандализира Австрия през последните дни. Мъките, които е преживяла Клара Д. (името е променено по етични причини), са разкрити от организацията “Платформа на засегнатите от църковно насилие”. В началото на 90-те години на миналия век като възпитаничка в католически детски дом в градчето Холабрун тя е била подлагана на сексуални издевателства от страна на местен свещеник, от когото забременява и на 17-годишна възраст ражда две момиченца.

Говоренето на чужд език е минно поле за политиците

11-1

Неотдавна Макрон нарече съпругата на австралийския премиер “вкусна” - коментар на Агнес Пюрие, "Гардиън”

 

 

 

Не се впечатлявам от мъже в момента

невена бозукова - неве

Интервю с актрисата Невена Бозукова-Неве

 

 

 

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България