Вижте дубайската патрулка звяр, в която Борисов се качи (СНИМКИ, ВИДЕО)

Джипът, представен само преди седмица, има табло със 7 дисплея

При посещението си Дубай премиерът Бойко Борисов разгледа част от супер автомобилите, с които местната полиция е известна по цял свят.

В Центъра по операциите Борисов се качи зад волана на луксозен джип, който е най-новата придобивка в гаража на дубайските пазители на реда. Beast Patrol ("Звяр патрул" - анлг.ез.) е продукт на сътрудничеството между полицията, местният производител на спортни коли W Motors, и базираната в Абу Даби Safe City Group.

Представен за пръв път само преди седмица на изложението GITEX Technology Week, "звярът" е определен като "най-модерната полицейска кола в света". За техническите му характеристики все още не се знае почти нищо и предстои те да бъдат обявени, но агресивният дизайн обещава сила под капака.

Beast Patrol е не само огромен и заплашителен, но е снабден с най-модерните технология за борба с престъпността, а това, което впечатлява още от пръв поглед са множеството дисплеи на предното табло - седем на брой - и почти пълната липса на механични бутони. Разбира се, той получава и подобаващ номер на регистрационната табела - 999.

Коментари

Задължително поле