Ван се вряза в минувачи в Торонто, деветима са загинали (ВИДЕО)

На 24 април 2018 да почерпят

Изложба на Гергана Минкова

Гениалните доктори „клъцни-срежи” Холивудските знаменитости дължат „естествения” си вид на виртуозни пластични хирурзи

Роналдо срещу германци – 22 мача, 26 гола (ИНФОГРАФИКА)

Върхът на Джеймс Бонд Интерактивни изживявания с автомобилите на Агент 007

Вижте как Кейт и Уилиам излизат от болницата с новородения принц

Александра Богданска-Петканова на почивка без мъжа си

Шофьор на претъпкан бус “вежливо” подхвърлил 30 лева подкуп на пътни полицаи

Спираме да ядем боклуците на Европа В София бе обсъдено бъдещето на здравните системи

Бившият лидер на босненските сърби Радован Караджич настоя за отмяна на присъдата му за геноцид

Трябва ли да ми изплащат „клас“ със задна дата, ако е дължим

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” във вторник, 24 април 2018

Д-р Мирослав Ненков: Таксата при общопрактикуващите лекари трябва да се увеличи

МО купува леки коли за един милион

Вижте кои са старите муцуни в новото обединение “Демократична България”

Снимки: Пламен Стоименов

Новото обединение “Демократична България” представи своя “екип”, съставен предимно от добре познати персони:

Правосъдие – Христо Иванов – юрист, председател на „Да, България!“, министър на правосъдието (2014-2015 г.).

Вътрешни работи и служби за сигурност- Атанас Атанасов – председател на “Демократи за силна България”, юрист.

Финанси – Георги Ганев – икономист, програмен директор по икономически въпроси в Центъра за либерални изследвания в София, преподавател в Софийския университет.

Образование и наука – Георги Няголов – работи за равен достъп до истинско образование, съсредоточено върху адекватна професионална реализация, но и върху нагласи и ценности за осъзнат, активен и отговорен живот.

Децентрализация, регионална политика и транспорт – Йордан Иванов – председател на ДСБ-Пловдив, председател на национален клуб „България на регионите“, юрист.

Кохезия и еврофондове – Радан Кънев – зам.-председател на ДСБ, юрист.

Туризъм – Любомир Попйорданов – юрист, с 28-годишен опит на предприемач в туризма и спорта, журналист на свободна практика, артист и филантроп. Основател и дългогодишен председател на Българската асоциация за алтернативен туризъм.

Социална политика – Цецка Бачева – зам.-председател на ДСБ, доктор по политическите науки от Университета в Хале, учредител на Националния клуб на жените към ДСБ.

Пенсионна реформа и пазар на труда – Владислав Панев – предприемач, от 2006 година управлява компании в областта на финансите и недвижимите имоти. Лицензиран инвестиционен консултант и професионален инвеститор. С множество публикации на икономическа тематика в български и чуждестранни медии. Съпредседател на ПП „Зелените“ от 2016 година.

Външни работи и европейска политика – Стефан Тафров – зам.-министър на външните работи в правителствата на Филип Димитров и на Иван Костов, посланик на България в Италия, Великобритания и Франция и два пъти в ООН-Ню Йорк.

Младежки политики и спорт – Мануела Малеева.

Икономика и енергийна независимост – Мартин Димитров – икономист, активен законодател, основател на Групата за натиск.

Екология и устойчиво управление на природните ресурси – Борислав Сандов – съпредседател на ПП „Зелените“. Един от организаторите на граждански кампании и протести за опазване на околната среда и демокрацията в България.

Реформа на държавната администрация – Петър Славов – юрист и икономист, адвокат, завършил СУ „Св. Климент Охридски“, УНСС, European Business School-London, Regents University.

Дигитална трансформация – Божидар Божанов – софтуерен инженер с над 10 години опит в големи световни компании и експерт по електронно управление.

Култура – Александър Кьосев – преподавател по история на модерната европейска култура, Софийски университет.

Отбрана – Велизар Шаламанов – доцент по кибернетика в БАН, бивш министър (2014) и заместник-министър (1998-2001) на отбраната, директор в НАТО от 2009 до 2017 година.

Земеделие и храни – Албена Борисова – специалист по агроекология и биологично производство. Председател на една от най-старите НПО в България – Фондация за околна среда и земеделие.

Здравеопазване – доц. д-р Христо Хинков – лекар, психиатър.

Малък и среден бизнес и ограничаване на административната тежест – Емил Георгиев – адвокат и университетски преподавател. Работи на пресечната точка между технологиите, маркетинга и правото в собствената си кантора.

Интелигентен растеж, инвестиции и конкурентност – Калина Цонева – мениджър „Бизнес системи” с разнообразен опит в изграждането на корпоративни софтуерни решения.

Гори и защитени територии – Тома Белев – магистър по горско стопанство – опазване на природната среда. 17 години е работил в системата на държавната горска администрация и отговаря за защитените територии и Природен парк “Витоша”. Автор в няколко плана за управление на защитени територии. Председател на Асоциацията на парковете в България.

Политики за българите зад граница – Антоанета Цонева – експерт по изборен процес, застъпник за избирателните права на българите зад граница, съучредител на Института за развитие на публичната среда, омбудсман на София (2001-2004).

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

  1. Четох, четох и като стигнах до тафров се спрях…. чудесно е да видиш, че тези, за които като умрат няма да се казва нищо, са се събрали и сами са си направили списък.

  2. Проблема не е че са се събрали а в това че само се събират и от симпозиум или конгрес на банкет. Старите муцуни създават себеподобни тоест възпройзвеждат се нищо ново керванът си върви.

  3. Бог да пази България и народа ни от цялата тази пасмина!!!

  4. Все отбрани политически провали са се събрали с надеждата да докопат държавна субсидия и да живеят на наш гръб.

  5. Боклук до боклука майно ле, свиня до прасе. Крадец до крадеца майно ле, урод до урода. Тези както са се събрали на едно място, така на куп трябва да бъдат натоварени и а се наранят прасетата на някоя голяма свинеферма с тях. Това са уроди, които трябва да бъдат изчистени до девето коляно, за да се освободи България от вредните паразити.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.