БЕХ получи решението на ЕК за глобата от 77 млн. евро Вероятно дружествата ще го обжалват, като ще оспорят твърденията и размера на глобата

Соцвеличия питат: Срещу коя система се борим сега? Стотина важни мъже от преди 1989-а вдигнаха наздравици

Одобриха почивни дни на всички религиозни общности

Правителството отпусна близо 490 000 лева за мост в Елена

Тръмп обяви победа над „Ислямска държава“ в Сирия

Правителството отпусна над 10 млн. лева на общини в Пиринско

Прокуратурата е започнала досъдебно производство за смъртта на бебето, изхвърлено във водите на „Водното огледало“ в Кърджали

Прокуратурата поиска постоянен арест за Ценко Чоков

Орлин Павлов, Мариана Попова и Стефан Вълдобрев ще пеят на новогодишния концерт на София Именити творци и спортисти ще отправят видеопожелания към българите

ЕС забрани сламките и пластмасовите чаши Новите правила ще влязат в сила след 2 години

7 млн. лева даде правителството на област Монтана

Кметът на Павликени чете коледна приказка на децата от забавачка

Дядо Коледа раздаде подаръци на оперирани във ВМА деца

ЕК потвъди за хакерска атака срещу институции на евросъюза

Половин милиард евро за метро до „Левски“ и „Слатина“

Вижте къде в София спират водата утре

Снимка: Архив

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 20 ноември 2018 г. (вторник).

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Славков“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Родосто“, ул. „Никола Славков“, ул. „Орфано“, ул. „Порто Лагос“, ул. „Адриана Будевска“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Черни връх“ в с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Ябълкова градина“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. 715 във вилна зона „Килиите“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Цар Борис III” от ул. „Синята скала”, ул. „Църквище” от бул. „Цар Борис III” до ул. 722, ул. „Поибрене“, ул. 721, ул. „10-ти километър“, ул. 600, ул.601, вилна зона „Мала кория“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 546 в кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Витиня“, ул. 546, ул. 547, ул. „Летоструй“.

Във връзка с подмяна на хидрофорна уредба до бл. 44 в жк „Лев Толстой“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 44, бл. 45, бл. 46 – висока зона.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Шумако“ в кв. „Симеоново“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Шумако“ от №11 до №16, по ул. „Извор“ от ул. „Ягода“ до ул. „Шумако“
ул. „Божур“ от ул. „Малина“ до ул. „Шумако“, ул. „Малина“ №9, №11, №12.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пролет“ в кв. „Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Пролет“ и ул. „Роса“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 13 в кв. „Обеля“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 13 – от ул. 8 до ул. 10, ул. 9 от ул. 14 до ул. 2, ул. 10 от ул. 14 до ул. 2.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Христо Ботев“ в кв. „Филиповци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Христо Ботев“, ул. „Васил Левски“, ул. „Поручик Хранов“, ул. „Братя Найденови“ от ул. „3-ти март“ до ул. „Бабин кладенец“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Войводина могила“ в кв. „Княжево“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Люлински път“ от ул. „Боженци“ до ул. „Войводина могила“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода”АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството –www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства. Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Къде беше „Софийска вода“ цялото лято и цялата есен? Точно сега ли трябва да спират водата за „подмяна на сградно отклонение“ „изграждане на уличен водопровод“ и т.н. Дейности не свързани с аварии! А сега на подходящо време, не само изкопи, но и кал!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.