Вижте най-слушаните попфолк песни в началото на есента

Най-големите хитове на „Планета“ в началото на есента представя класацията Топ 5 Spotify – PlanetaOfficial.

На последното място e летният хит „Тя“ на набиращата все по-голяма популярност и почитатели млада изпълнителка Данна. Видеоклипът регистрира близо 5,5 милиона преглеждания само за изминалото лято, а сингълът често е избиран и от потребителите в стрийминг платформите.

Четвърто и трето място са за две дуетни предложения, които остават сред любимите на меломаните. И докато “Добре ли си“ на Галена и Миле Китич вече повече от година продължава да е сред лидерите в музикалните класации, то “Милион“ на Анелия и Денис Теофиков за кратко завладя предпочитанията на публиката и това му отреди място в челната тройка.

Номер 2 в чарта е за “100 живота“ на Галена – проект, който се отличи с хитово звучене и оригинално видео с участието на актьора Иво Аръков. Още с появата си “100 живота” даде заявка да се превърне в едно от най-популярните заглавия на 2020 година.

През юни Преслава представи “Беден в сърцето“ и завладя феновете. Вече няколко месеца песента звучи навсякъде, а това потвърждава лидерската позиция, която “Беден в сърцето“ държи и през септември.

 

Коментари

Задължително поле