Вижте нецензурирани кадри от новия филм на Гай Ричи с Джейсън Стейтъм (ВИДЕО)

Световната премиера на новия филм на вечния хулиган с камера Гай Ричи „Wrath of Man” е на 7 май, а верен на стила си, британският майстор на гангстерсите истории подгрява преди тръгването на екшъна с официален нецензириран трейлър. 

Главната роля във филма е за любимеца на Ричи и негов сънародник Джейсън Стейтъм, участвал в екранни екстраваганци на бившия съпруг на Мадона като "Две димящи дула", "Гепи" и "Револвер". Вижте кадрите от „Wrath of Man” 

 

Филмът е римейк на френския „Le Convoyeur” от 2004 година и разказва за мистериозния Х (Стейтъм), който започва работа в компания за бронирани камиони, пренасящи огромно количество пари в брой из Лос Анджелис. Новият член на екипа с откачен поглед изненадва колегите си, когато по време на обир неочаквано показва прецизни и смъртоности умения.

Екипът е оставен да се чуди кой е той и откъде се е появил. Скоро мотивите на точния стрелец се разкриват, докато той поема драматични и необратими стъпки по пътя си на отмъщение.

„Wrath of Man” е режисиран от Гай Ричи, по сценарий написан от него, Айвън Аткинсън и Марн Дейвис. В главните роли освен Стейтъм са още Холт МакКолъни, Джефри Донован, Джош Хартнет, Лаз Алонзо, Раул Кастийо, Скот Ийстууд, Еди Марсан и Пост Малоун.

 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино