Ледени крале разтопиха София

Албена Денкова и Максим Стависки и в добавка Йордан Йовчев участваха в шоуто

Цяло съзвездие от шампиони на леда взривиха зала “Арена Армеец” в София. В понеделник вечерта над 6000 зрители станаха свидетели на изумителен спектакъл на световно ниво, сътворен от истински крале на леда. Легендата във фигурното пързаляне Иля Авербух и неговото ледено шоу “Шампионска гала” буквално зашемети всички присъстващи. В спектакъла участваха освен световноизвестни шампиони по фигурно пързаляне, и ледени акробати, както и изненадата на вечерта Йордан Йовчев с младежкия национален отбор по спортна гимнастика. Комбинацията и синхронът между гимнастическите изпълнения и фигурното пързаляне е зрелищна идея, която българските зрители видяха за първи път.

Иля Авербух е режисьорът, хореографът, продуцентът, душата и умът, моторът и сърцето на най-грандиозните спектакли на лед в Русия. Олимпийски и световни шампиони правеха своите тройни скокове, сложни и красиви поддръжки, салта и майсторски туизли, за което получиха горещите аплодисменти на публиката. Разбира се, най-много бяха за Албена Денкова и Максим Стависки, които се раздадоха докрай.

“Чувствам се прекрасно. Много съм щастлива, че съм тук. Вълнувам се изключително много, почти като на състезание, защото наистина искам да представя най-доброто с Максим пред българските зрители, Вдъхновява ни любовта на публиката и това, че все още имаме какво да покажем”, сподели Албена по време на шоуто.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл