Виктор Лучиянов от инициативата „Да спасим Добруджа”: Доволни сме от премиера, благодарим и на „Труд“

Виктор Лучиянов от инициативата "Да спасим Добруджа" Снимка: Фейсбук

„Сутринта блокирахме пътя и се образуваха километрични опашки. Лично премиерът Бойко Борисов обаче ни се обади и ни каза, че ще спре изпълнението на заповедта и ще разпореди проверка. Утре сигурно ще дойде при нас.

Доволни сме, защото ние не искаме нито да ставаме известни, нито да правим проблеми, нито за почиващите, нито за местната власт. Факт е, че след като премиерът се намеси, всичко около Каварна и Балчик вече е спокойно, няма блокади на пътя, а районът се връща към нормалния си ритъм.“

Това разказа пред „Труд“ Виктор Лучиянов от инициативата „Да спасим Добруджа”. Той благодари на „Труд“ и останалите медии за дадената гласност на проблема.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Примиерът се намесилл хахаха колко хитро:))) А това е просто заработване на хмм “кредити“Създаваме проблема, после видите ли го решаваме и сме вееелики и много се грижим за народа и нацията..Стар изпитан метод. В норд хамерика се прави много често:))) А и пишмана, заедно с неговата мафия, нали се чувстват “собственици“на България? И защо оня робик хамер. посланик в България разправя глупости – колко бил хубав живота в България откакто сме се сдужили с нато и тях:))) Какъв висок стандарт сме били имали…хахахаха Затвор и смъртна присъда за наглите тунеядци, убиващи Бълагрия и Българите..

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.