Вицепрезидентът Йотова: Качественото образование е залог за успеха на цялото ни общество

Качественото образование е залог за успеха на цялото ни общество. Вие, учителите, трябва да получите голямото уважение от обществото и достойното признание от държавата, които заслужавате. Това е наш дълг към вас. С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова се обърна към преподавателите в столичното 18-o СУ „Уилям Гладстон“, където откри новата учебна година, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

„Днешният първи учебен ден съвпада с голям празник. Убедена съм, че тази учебна година ще бъде още по-успешна, защото вярата, надеждата и любовта са най-висши ценности, без които не можем“, заяви вицепрезидентът и честити празника на София. Илияна Йотова се обърна към учениците с пожелание да бъдат здрави, любознателни и упорити.

Директорът на 18-o СУ „Уилям Гладстон“ Величка Стойчева показа на вицепрезидента Илияна Йотова иновативните кабинети в учебното заведение, което е с най-голям брой ученици в цялата страна. „18-o СУ успешно съчетава традициите с иновациите, с богатството на култури и езици“, отбеляза вицепрезидентът. В училището се изучават седем чужди езика.

Коментари

Задължително поле