Внучката на София Ротару показа първи снимки с гаджето

София и Денис Жаданов

София Евдокименко е намерила точния човек

Младокът е милионер от списъка на Forbes

По всичко личи, че 19-годишната София Евдокименко е намерила точния човек. Идеалната двойка вече не крие връзката си. В края на октомври 2020 г. внучката на легендарната руска звезда на руската естрада София Ротару разкри пред обществеността самоличността на своя любим. Оказва се, че това е 31-годишният украински бизнесмен Денис Жаданов. Известно е, че избраникът на Евдокименко е вицепрезидент по маркетинг в Readdle Inc и вече има своето място в списъка на най-заможните млади мъже на Forbes. Влюбените живеят заедно в Ню Йорк. София се занимава с моделиране и развива своя блог там, а Денис ръководи компанията.

Наскоро дългокрака красавица зарадва феновете с първи съвместни снимки с любимия си. На тях бизнесменът нежно обгръща момичето за кръста и я целува по бузата. “Всичко, от което се нуждаете, е любов”, гласи коментарът под снимката.

Един от последователите попита София, как изглежда нейното добро утро. Без повече шум момичето публикува снимка, на която двамата с Денис са хванати за ръце. Влюбените пият кафе и са решили да уловят този мил момент. За някои това е лъскава приказка, но за София - реален живот.

Внучката на София Ротару има късмет - почти няма завистливи коментари под снимките, а предимно изключително положителни отзиви: “Е, Соня е красавица!”, “Много си хубава, бъди щастлива!”, “Каква двойка!, “Евдокименко е наистина невероятна красавица, а също и умна жена.”

Жаданов вече е успял да се срещне с известната баба на избраничката си. Г-жа Ротару даде интервю, в което говори за възможната сватба на 19-годишната си внучката. “Познавам го, но кой знае, това е нейната съдба и тя ще реши сама. Софи е още млада. Мисля, че е твърде рано. Тя трябва да завърши обучението си, да получи добро образование и мисля, че ще успее във всичко останало”, коментира новата връзка на внучката си звездата на руската естрада.

Известно е, че преди Денис младата блогърка се срещаше с френския бизнесмен Марко Дюминел, с когото се раздели през юни 2020 г. Евдокименко не посочи причината за това. Точно така - това си е само нейна работа.

Коментари

Задължително поле