Над 10 служители на ДАИ-Благоевград арестувани заради рекет на транспортни фирми

800 певци, танцьори и музиканти събира фолклорния конкурс „Напеви от Северозапада” Изявата в Монтана празнува десета юбилейна годишнина

Откриха труп на българка в Италия, била убита с изстрел в лицето

Борисов в Словения: Европейската перспектива е ключова за развитието на Западните Балкани

Фестивалът „Здравей здраве“ гостува в Благоевград

Младежки ГЕРБ: Бъдещето на младите хора е приоритет за българското правителство Европейската младежка конференция в София даде платформа за диалог между младите хора от 40 държави в ЕС, твърди организацията

Цената на петрола на ОПЕК се повиши до 70,51 долара за барел

Съдът пусна от ареста шофьорката от магистрала “Тракия”

Комисията по досиетата награди Цветан Цветанов за приноса му за публичното разкриване на архивите на ДС

Шефът на “Антикорупция” за случая “Иванчева”: Правим пълен финансов анализ на всичките обвиняеми

Григор Димитров: Да спечеля Голям Шлем? Защо не?

Цвета Караянчева и Волфганг Шойбле обсъдиха отличните двустранни отношения

В САЩ извършиха първото пълно присаждане на пенис

Pavell & Venci Venc’: Дано не се влюбим в една и съща жена

Риболовец стана първенец с 5-килограмов шаран на състезание в Елена

Водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова: Няма да допусна болницата в Пирдоп да бъде закрита

При следващ управленски мандат на ГЕРБ няма да допуснем болницата в Пирдоп да бъда закрита. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова пред жители на Пирдоп. Тя подчерта, че ГЕРБ ще гарантира по-добро здравеопазване с въвеждането на електронна здравна карта. “Ще инициирам дискусия за законодателна промяна, касаеща глобите, които се събират от замърсителите в населените места, както и една част от приходите, които се реализират да останат в самата община”, каза водачът на листата на ГЕРБ-София област.

По думите й, ГЕРБ ще работи за създаването на икономически зони в общините от София област, каквото има в Костинброд, Сливница и Божурище.

“Стабилната икономическа среда, постигната по време на управлението на втория кабинет на премиера Бойко Борисов, дава възможности за увеличаване на средната работна заплата за страната, която в края на нов четири годишен мандат ще достигне 1500 лв.”, посочи Ангелкова. “Ще работим и за прогресивното увеличение на всички пенсии”, допълни тя.
Министърът на туризма в правителството на Бойко Борисов представи пред присъстващите основните приоритети, които си поставя ГЕРБ – инвестиция в образованието, икономически растеж и по-високи доходи за хората. Николина Ангелкова посочи още, че ГЕРБ ще продължи да гради инфраструктура, защото това позволява привличането на инвестиции в общините.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.