Неизвестни подпалиха бездомници в Берлин

Горски пожари в Латвия унищожиха повече от 1000 хектара

Прокуратурата издаде европейска заповед за арест на Евелин Банев-Брендо

Мая Манолова: Над 15 болници са във фактически фалит

Дете на година и половина оцеля, след като изпадна от кола на пътя в Кърджали

Арестуваха 55-годишна жена, подала на фалшив сигнал за бомба

66-годишен мъж е загинал при пожар в Кюстендилско

Доналд Тръмп към иранския президент: Никога повече не заплашвайте САЩ

Учени установиха как да се справим с наднорменото тегло

Броят на жертвите на атентата в Кабул достигна 23

Градушка нанесе поражения в девненски села

Благоевградската общественост почете 76 години от гибелта на Никола Вапцаров

Дни на Украинската култура в Бургас

Д-р Дечо Дечев: Ако на политиците не им хареса планът ми за действие, ще бъда управителят на НЗОК с най-кратък мандат

Емил Радев: ЕК одобри българската програма за борба с двойните стандарти на храните ЕС е на 100% ангажиран с проблема с чумата, каза евродепутатът

Водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова: Няма да допусна болницата в Пирдоп да бъде закрита

При следващ управленски мандат на ГЕРБ няма да допуснем болницата в Пирдоп да бъда закрита. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова пред жители на Пирдоп. Тя подчерта, че ГЕРБ ще гарантира по-добро здравеопазване с въвеждането на електронна здравна карта. „Ще инициирам дискусия за законодателна промяна, касаеща глобите, които се събират от замърсителите в населените места, както и една част от приходите, които се реализират да останат в самата община“, каза водачът на листата на ГЕРБ-София област.

По думите й, ГЕРБ ще работи за създаването на икономически зони в общините от София област, каквото има в Костинброд, Сливница и Божурище.

„Стабилната икономическа среда, постигната по време на управлението на втория кабинет на премиера Бойко Борисов, дава възможности за увеличаване на средната работна заплата за страната, която в края на нов четири годишен мандат ще достигне 1500 лв.“, посочи Ангелкова. „Ще работим и за прогресивното увеличение на всички пенсии“, допълни тя.
Министърът на туризма в правителството на Бойко Борисов представи пред присъстващите основните приоритети, които си поставя ГЕРБ – инвестиция в образованието, икономически растеж и по-високи доходи за хората. Николина Ангелкова посочи още, че ГЕРБ ще продължи да гради инфраструктура, защото това позволява привличането на инвестиции в общините.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.