Водещите на „Чудовищни шарани“: Големите риби са наше вдъхновение

В четвъртия сезон на „Чудовищни шарани“ Али Хамиди и останалите му приятели рибари се завръщат за зрелищно европейско приключение. Те ще ни срещнат с дивата природа на Словения и крайбрежието на Хърватия, италианските Алпи и езерата на Франция.

Четвъртият сезон на поредицата предлага срещи с истински чудовища, както и в най-известното място за риболов на шарани в света. Епизодите се излъчват в събота от 22:50 часа по Viasat Explore Ето какво споделиха те пред „Труд“.

[embed]http://www.youtube.com/watch?v=efZQHOU4p_k[/embed]

-Как преминаха снимките на новия сезон?

-Сезонът започва в Хърватия. Ловихме шарани в две невероятни езера. Хванахме над 200, сред които имаше и истински чудовища. После снимахме в Словения, Италия и Франция на известното езеро Касиен, където се сбъднаха детските ни риболовни мечти.

-Как ви се отразява изолацията по време на пандемия?

-Много ми е трудно да гледам слънцето навън и да мечтая за всички риболовни приключения, които бяхме планирали, но не знам кога ще имаме възможност да ги осъществим. Най-важно е здравето на всички.

-Кои са най-добрите места за улов на шарани?

-Бих казал Франция и Хърватия.

-Как попаднахте в света на риболова?

-Всички имаме различни истории. Когато бях на 11г., приятел ме заведе за риба след училище. После работих в спортна телевизия, но любовта към риболова не ме напусна и ето, че сега правя тв шоу за шарани.

-Кои са най-трудните за хващане риби?

-Много е трудно да се каже. Непознатите езера ни предлагат най-много предизвикателства. Но големите риби са нашето вдъхновение и усилието си заслужава.

-Кои са ви любимите локации за риболов?

-Амазонка, Суринам и Флорида.

Кои са най-важните елементи за добро ТВ шоу сред природата?

-Силната човешка история и локацията.

Коментари

Задължително поле