Война в БСП след ретроградния Меркурий

Членове на структури на АБВ се връщали в левицата, но Корнелия Нинова не бива да приема всички

Денят 17 април 2018 година, когато лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че членове на структури на АБВ се връщат в БСП, е съобразен с приключилото ретроградно движение на Меркурий. Това прогнозира за „Труд” астрологът Светлана Тилкова – Алена.

“Ако ги питате, сигурно ще отрекат. Както казвам, най-големите неверници в науката астрология са най-големите почитатели на прогнозите и с тихи стъпки, неочаквано и невидимо за мнозинството, ако могат, се съобразяват с тях, но не винаги с правилното тълкуване”, уточни тя.

Според астрологичната й прогноза вибрацията на деня за членуващите в АБВ е носител на материални стремежи и интерес, кармична разплата и трудности, каквато е била на 14.1.2014 г., когато Георги Първанов обяви, че формацията започва нов живот.

“Общата вибрация е носител на глобална промяна както за АБВ, така и за БСП, но пречупена през астрологични аспекти и планетарни положения”, смята асторлогът. Според нея най-важните от тях предупреждават за няколко неща:

- Целта на членовете на АБВ за връщането им под крилото на БСП е следствие от взето импулсивно решение, продиктувано от неосъществени материални стремежи и мечти за упражняване на власт, каквато до момента не са имали.

- Демонстрацията на чувства и привързаност към партията майка цели вътрешна война малко след поредното обединение не само с АБВ, а и с членската маса на “Движение 21” и на “Зелените” и опит за вътрешен преврат в БСП, за да си върнат загубените позиции онези, които напуснаха редиците й не само заради несъгласие с политиката на БСП, а и защото са се почувствали лично унизени заради разминаването между високото политическо самочувствие, което са имали и нищожното политическо значение на АБВ, което изборните резултати са показали.

- Думите, които ще се изрекат скоро след повторното им вливане в редиците на БСП и началното им стабилизиране, ще доведат до нова война (думата не е пресилена), в редиците на партията заради проява на доверчивост при приемане на отцепниците, както и на нови членове, за което са категорични аспекти на Хирон и Меркурий.

“Казано с неастрологични думи - Корнелия Нинова не трябва да е доверчива и не бива да приема всички, които желаят отново да се влеят в БСП, независимо отцепници или нови симпатизанти. Ако вярва, че така ще си увеличи членската маса гласуваща за БСП, може да се окаже подведена. Ретроградният Юпитер, който е пренебрегнат, също работи във вреда на това решение за сливане на партиите отцепници с партията майка, защото трудно ще преобърне мисленето им и осъзнаването, че те не са единствената алтернатива за управлението на България, което обрича на вътрешна битка членовете на партията, разединение, но води и до проблеми в управлението, заради неадекватни действия далеч от реалността, основани на егоцентризма на стари и още по-стари партийни лидери”, прави заключението си Алена.

Коментари

Задължително поле