Волен Сидеров: Гласувах за това София най-после да има кмет мъж

„Гласувах за това най-после София да има за кмет мъж, човек, който може решително да свърши няколко неща: да се справи с наркодилърите, които тровят децата ни; да се справи с тези, които обират къщи, апартаменти, офиси; да се върнат парите на софиянци при тях, в техни ръце, а не да отиват при олигарсите 700 милиона лева от чистота и ремонти - тези пари трябва да отидат към кварталите; да имаме безплатен транспорт за пенсионери, инвалиди и ученици; гей парадите да бъдат забранени”.

Това заяви кандидатът за кмет на София от АТАКА Волен Сидеров, след като упражни правото си на глас в столична гимназия. „Гласувах за ред и сигурност в целия град, за прозрачност - как се харчат близо 2 млрд. лв. всяка година. Гласувах за прекратяване на концесията със "Софийска вода", добави още Сидеров.

В заключение той каза пред медиите, че е подал оставка от Народното събрание, защото така се прави и така е честно. „Когато отиваш на една битка, трябва да напуснеш сегашния си пост, аз го направих категорично и окончателно. Няма да се върна в Народното събрание”, подчерта Сидеров.

Коментари

Задължително поле