Временна организация на движението в Благоевград заради двете големи музикални събития

По разпореждане на кмета на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов са взети мерки за безпроблемното осъществяване на движението в Благоевград по време на двете грандиозни музикални събития- Наградите на БГ Радио и „Франкофоли. Благоевград“. Въвежда се временна организация на движението, която започва от 16 юни.

Движението за всички моторни превозни средства и масовия градски транспорт се спира в двете посоки по ул. „Александър Стамболийски“, в участъка от кръстовището с бул. „ Свети Димитър Солунски“ до кръговото кръстовище с ул. „14 полк“ за периода от 09:00 часа на 16 юни / петък/ до 06:00 часа на 18 юни / неделя/. Определен е обходен маршрут, като движението ще се извършва по бул. „Васил Левски“ и ул. „Джеймс Баучер“. Движението ще бъде спряно за всички моторни превозни средства и масовия градски транспорт по западната пътна лента на ул. „14 полк“ в посока кръговото кръстовище с ул. „Александър Стамболийски“, до кръговото кръстовище с ул. „Свобода“. Това ще се случи от 15:00 часа на 16 юни/ петък/ до 06:00 часа на 18 юни/ неделя/. Движението ще се осъществява по обходен маршрут – по улица „Полковник Дрангов“.

Спазването на реда на движение ще бъде контролиран от ОД на МВР- Благоевград и сектор „Обществен ред и сигурност“ в Община Благоевград. Апелът е за безпрепятственото осъществяване на движението, жителите и гостите на Благоевград да бъдат внимателни и толерантни на пътя.

Коментари

Задължително поле