Връщат четири жени обратно във „Фермата“

За радост за някои и ужас за други, но четири от най-колоритните участнички в този сезон на „Фермата“, които след тежки битки отпаднаха от играта, получиха втори шанс да се завърнат. Христина, Радилена и близначките Ива и Йоана се появиха с багажа си на арената за битки и чуха от водещия Иван Христов, че една от тях ще има възможността отново да се бори за победа и за голямата награда от 100 000 лева.

Те ще се изправят помежду си в три последователни битки. От тях двете с най-висок точков резултат ще продължат напред и ще се борят в още три битки една срещу друга. Тази, която надвие другата в две от три игри, ще бъде обявена за победителка в дуела, и заслужено ще се завърне във „Фермата“.

До дуела, който по традиция ще се проведе в неделя вечер, момичетата ще живеят инкогнито в къщичките на дуелистите, без останалите участници да са наясно за присъствието им. Изявяващи се като „партизанки“, те ще трябва да си набавят храна, като влизат тайно в пределите на фермата.

Преди да се насочат към новия си дом, четирите момичета имаха само няколко минути, в които да сложат в предоставените им чували всички неща от багажа си, които искат да вземат със себе си.

Христина, Радилена и близначките Ива и Йоана имат възможността да се върнат в шоуто, заради прекалено бързото елиминиране на жените във „Фермата“. За да има баланс на половете екипът е решил една от тях да получи втори шанс, като водещите са преценили, че последните три отпаднали жени го заслужават. Тъй като обаче емигрантката Нина се е отказала, тя предоставила тази възможност на близначките Ива и Йоана.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл