Хоспитализираха 12 души с признаци на коронавирус в Турция

Гешев: Сърбия не иска да изпълни международните си ангажименти относно Цветан Василев

Димитър Радев, БНБ: Премахнахме последната юридическа пречка пред присъединяването ни към ERM II

Румен Радев в отчета си: Президентската институция все по-уверено задава политическия дневен ред (ВИДЕО)

Китай: За около седмица се лекува пневмонията, предизвикана от коронавируса

Откриха незаконно оръжие и боеприпаси в жилище Притежателят им се оказал познайник на полицията

Горски задържаха още 4 каруци с бракониерски дърва

Елен Герждиков: София няма да загуби нито един литър вода

Цистерна с вода се обърна и блокира пътя към Банско

Теменужка Петкова: До края на 2020 г. ще бъде диверсифицирано 50% от потреблението на природен газ в страната

Акция срещу битовата престъпност във Врачанско

Какво не трябва да казваш, след като шефът ти крещи дълго?

Зад кулисите на 75 г. от освобождението на Освиенцим Путин - в центъра, Майк Пенс - отстрани, Украйна и Полша - наказани в ъгъла

Блокирана българка в Ухан: Имам запаси от храна, седя вкъщи и чакам

Нови правила в САЩ: „Зелена карта“ само за кандидати, които не са „обществено бреме“

Връщат четири жени обратно във „Фермата“

За радост за някои и ужас за други, но четири от най-колоритните участнички в този сезон на „Фермата“, които след тежки битки отпаднаха от играта, получиха втори шанс да се завърнат. Христина, Радилена и близначките Ива и Йоана се появиха с багажа си на арената за битки и чуха от водещия Иван Христов, че една от тях ще има възможността отново да се бори за победа и за голямата награда от 100 000 лева.

Те ще се изправят помежду си в три последователни битки. От тях двете с най-висок точков резултат ще продължат напред и ще се борят в още три битки една срещу друга. Тази, която надвие другата в две от три игри, ще бъде обявена за победителка в дуела, и заслужено ще се завърне във „Фермата“.

До дуела, който по традиция ще се проведе в неделя вечер, момичетата ще живеят инкогнито в къщичките на дуелистите, без останалите участници да са наясно за присъствието им. Изявяващи се като „партизанки“, те ще трябва да си набавят храна, като влизат тайно в пределите на фермата.

Преди да се насочат към новия си дом, четирите момичета имаха само няколко минути, в които да сложат в предоставените им чували всички неща от багажа си, които искат да вземат със себе си.

Христина, Радилена и близначките Ива и Йоана имат възможността да се върнат в шоуто, заради прекалено бързото елиминиране на жените във „Фермата“. За да има баланс на половете екипът е решил една от тях да получи втори шанс, като водещите са преценили, че последните три отпаднали жени го заслужават. Тъй като обаче емигрантката Нина се е отказала, тя предоставила тази възможност на близначките Ива и Йоана.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.