Всички се смеят на английския на Джорджина, тя вече наруши закона в Саудитска Арабия (ВИДЕО)

Джорджина Родригес беше гост на церемония по награждаването в Саудитска Арабия и изтърпява подигравки, след като я чуха да говори английски. Половинката на Кристиано Роналдо беше гост на "Joy Awards", като освен че изненада с тоалета си, публиката остана шокирана и от нейното изказване.
Джорджина бе интервюирана за кратко от водещия на сцената, а половинката на футболиста беше объркана през тези минут и си личеше, че е много нервна. Тя трябваше да отговаря на въпросите на английски и изглежда не говореше добре, така че речта й скоро стана обект на подигравки в социалните мрежи.

- Много съм щастлива, моето семейство и аз сме много щастливи заради обичта и любовта на хората от всички вас. Благодаря ви много – каза Джорджина и добави, че „трябва да тръгва“, но водещият я спря, за да й зададе още няколко въпроса. След това Джорджина трябваше да обяснява с чия рокля е и какъв е животът й в Рияд.

Слушайки интервюто е трудно да разбереш какво е искала да каже, а социалните мрежи бяха залети от негативни коментари, които натъртваха, че говори Spanglish.

Джорджина избра специално модно съчетание за тази вечер и въпреки че беше с рокля без презрамки, тя сложи шал около главата и раменете си, за да спази дрескода на Саудитска Арабия, и носеше ръкавици с дължина до лактите.

На друга своя проява обаче тя вече наруши закона в страната. За вечеря с Роналдо Джорджина избра минижуп и обувки с главозамайващ ток, с което моментално наруши дрескода в Саудитска Арабия.

Жените там са задължени да покриват цялото си тяло - тесни или прозрачни дрехи не са разрешени, а носенето на "силен грим" се счита за неуместно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена