Започна водоподаването към Свищов, Вардим и Царевец В неделя екипите ще продължат работата си по отстраняване на аварията

Професор Весела Кънчева от София: Доктор Емилова е истински природен лекар Да си здрав е естествено състояние, забравено от модерния човек

Движението за тирове е ограничено на ГКПП „Калотина“ от сръбска страна заради срив

Българин нахлу с мачете в ресторант в Истанбул, полицията го уби (ВИДЕО)

Фандъкова: При най-малък дисбаланс в София, спираме водоподаването към Перник

Бурак Йозчивит стана значим исторически герой

Скенер ще изследва дали армировката на взривения блок във Варна не се е деформирала

Арестуваха мюфтията на „Ислямска държава“

Бум на хепатит в областите Стара Загора и Хасково, повечето болни са деца

Иран ще предостави на Украйна черните кутии на сваления самолет

Министър Танева : Продължаваме да търсим подкрепа от държавите за запазване на Националната преходна помощ

Арбанашката църква „Св. Атанас” прие първата си служба от десетилетия насам Кметът на Велико Търново Даниел Панов уважи богослужението

Неизвестни обраха митницата в Благоевград

Свищов и две села остават без вода заради авария Екипи на ВиК работят по отстраняването й

5 хитри начина да свалите „празничното“ тегло Без строги режими и изтощителни тренировки

Във ВМЗ-Сопот раздават и по 100 лв. новогодишни премии

По 100 лева премии за Нова година ще получат всички работници и служители от „ВМЗ“ ЕАД Сопот, реши в Съветът на директорите на свое заседание на 23 декември (петкъ).

Това е втори бонус в най-голямата държавна оръжейница у нас в навечерието на празниците, след като само преди 2 седмици с решение на директорския борд бяха изплатени коледни надбавки по 462 лв., колкото е една минимална работна заплата в предприятието.

Персоналът във „ВМЗ“ ЕАД Сопот надхвърля вече 4200 души, като само през 2016 г. новоназначените са 1400. Средната работна заплата в дружеството през 2016 г. достигна 950 лв., средното заплащане за декември е 1400-1450 лв.

„Благодарение на усилията и съвместната работа с Министерство на икономиката предприятието затвърди тенденцията за динамично и стабилно развитие и се превърна в значим фактор в българския военно-промишлен комплекс с изключително добри икономически показатели“, заяви изпълнителният директор на „ВМЗ“ д-р инж. Иван Гецов.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Ужасно предприятие! 4200 човека се хранят от труповете на стотици хиляди човешки същества, избити с качествено произведената продукция. Някаква част от печалбата явно влиза и в държавния бюджет като по този начин всички сме въвлечени в канибалството. Директорът се хвали, че фирмата е мноооого успешна, големи печалби, големи договори, а заплатите са под 500 евро! В Европейския съюз заплата 500 евро!? И то при огромни печалби. Какви боклуци! Дано фалират! Някои морално пропаднали индивиди задават въпроса „А с какво ще се хранят после хората като останат без работа? Ами това предприятие изхранва хиляди! То просто продава оръжие на желаещите да го купят…Ако не го прави, някой друг ще го прави и ще печели“. Изроди, ми тогава що тръгнете да продавате и наркотици по училищата – сега някой друг го прави и печели! Тъпаци долни….

  2. Забравих да спомена, че директорът се хвали още и с поставянето на камери, с които се следят работниците, досущ като в Биг Брадър, понеже иначе не им се работело съвестно за мизерната заплата, която получават. Супер! Колко мило. Ебати скапания концлагер!

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.