В „Барса“ им писна от Неймар

Барселона“ няма никакво намерение да се бори за Неймар. В клуба са разочаровани от бразилеца, който повече се държи като плейбой, отколкото като лидер. Това са и думите на помощник-треньора Карлес Инсуе. В края на миналия сезон той казал на Неймар, че кариерата му с този начин на живот ще е кратка като на Роналдиньо.

Пари Сен Жермен“ е готов да плати 222 милиона евро отпукна клауза за нападателя. В „Барса“ ще приветстват тези пари, с които ще си тръгне и „щурата птица“. Три пъти поред Неймар си намери оправдание да пропусне мач на каталунците, защото сестра му Рафаела има рожден ден и той трябва да е на парти. Освен това бразилецът се сприятели сериозно с певеца Джъстин Бибър и заради него пътува до Лондон във всеки свободен ден. Друг негов нов авер е трикратният световен шампион във „Формула 1“ Люис Хамилтън. Двамата не изпускат възможност да покажат общи снимки в социалните мрежи от различни тържества.

Неймар дойде през 2013 година в „Барселона“, но вечно е в сянката на Лионел Меси. Засега бразилецът отрича трансфер. „Изкарах най-силния си сезон в „Барса“, въпреки че не спечелихме титлата- Гледам напред“, каза нападателят. Но не отрече за ПСЖ.

А в „Барса“ са готови със заместник. Платят ли катарските шефове на ПСЖ цената, каталунците веднага ще атакуват Килиън Мбапе. Френският вундеркинд е със седем години по-млад от Неймар, а има подобни качества. Плюс това „Барса“ ще спечели 100 милиона евро от подобна сделка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят