В "Опасно изкушение: Нови скандали между Халит и Йълдъз

Халит и Йълдъз отново са скарани.

Пълна лудница

Синът на Ендер попада в лоша компания

Кемал за пореден път показва чувства към бившата си жена

Какво ще се случи в турския сериал “Опасно изкушение”, който се излъчва всяка делнична вечер от 20.00 до 21.00 часа по bTV.

След като се жени за Ендер, Алихан я предупреждава, че брака им ще е напълно фиктивен, тъй като общата им цел е да унищожат Халит. Ендер  дава акциите си на "младоженеца" Алихан, а той - договор, че когато всичко свърши, тя веднага ще му даде развод.

След изненадващия обрат на събитията - сестрата на  Алихан дава акциите си на Халит, а Зейнеп става подуправител на холдинга - младият бизнесмен казва на Зерин, че преди да се ожени за нея, Халит е бил любовник на майка им. Вместо да му повярва, сестра му го гони от дома си и привиква бившия си съпруг, за да му предаде разговора си с брат си. Чак тогава на Халит му става ясно, защо младият бизнесмен е тръгнал срещу него, но уверява Зерин, че казаното от Алихан е пълна лъжа, но отива на гроба на баща му, за да му поиска прошка. 

Междувременно синът на Халит и Ендер - Ерим, попада в компанията на улични хулигани и ги кани на гости в богаташката си къща. Непристойното им поведение принуждава Йълдъз да ги изгони. Момчето се оплаква на баща си и това става повод за нов скандал между Халит и младата му съпруга. 

Йълдъз и Кемал за малко да бъдат хванати заедно насаме.

Ядосана, Йълдъз си стяга багажа и заявява, че напуска дома и отива на почивка. Разбирайки това, Кемал я последва. В хотелската стая той й казва:  "Каквото й да ти се случи, аз ще съм с теб. Ще бъда в съседната стая." 

В същия момент, разбрал, че момчетата, с които синът му се е сприятелил, наистина са хулигани, Халит тръгва да прибере Йълдъз, и за малко да ги свари заедно с Кемал, който в последния момент бяга през вратата на терасата.

От своя страна Ендер умира от любопитство, коя точно е причината за разрива в отношенията между Халит и Алихан. Ровейки в нещата на младия бизнесмен, тя разбира, че семейството му е било близко с бившия й съпруг, но дали ще разбере и други подробности, ще разберем в следващите епизоди.

Зад кулисите на поредицата

От различни интервюта на артистите в "Опасно изкушение", разбираме любопитни истории от задкулисието на сериала. Така например, екранната Зейнеп, актрисата Севда Ергинджи, сама издействала от режисьорката Неслихан Йешилюр  тази роля, тъй като дотогава играела невзрачни или лекомислени момичета.
Алихан пък - актьорът Онур Туна - бил най-доволен, когато в сериала прозвучала неговата песен "Korkmadim"  от дебютния му албум "UzaY". Освен млад и надежден артист, той е и известен турски певец.
По време на снимките на "Опасно изкушение" екранните Алихан и Зейнеп прехвърлят любовните си чувства и извън снимачната площадка.
Между другото Онур Туна е висок 1, 69, а Севда Ергинджи -  1,59. Заради фрапиращата разлика от 37 сантиметра, се търсели различни ракурси при снимките.

Екранната Йълдъз - актрисата  Еда Едже била най-доволна, че "Опасно изкушение" повдига въпроса за класовото разделение в обществото и стремежа на някои млади момичета да търсят брак с богати мъже. Ето какво споделя тя: "От Йълдъз научих колко е важно да изразяваш собственото си мнение. И осъзнах, че съм по-успешна, когато мога сама да оформя героинята си. Имаше роли, които играех пасивно, следвайки режисьори и стереотипи, но за пореден път видях, че представянето ми се подобри и мога да се свържа повече с публиката, когато ми е позволено да участвам в процеса на създаване на образа."
По време на снимките на сериала главният герой Халит Аргун, актьорът Талат Булут, често бъркал репликите си, с което непрекъснато разсмивал екранният си син Ерим.

В Турция се излъчва 5-ия сезон на поредицата

Сериалът "Опасно изкушение" е проект, който е популярен не само в Турция, но и в чужбина. Въпреки факта, че поредицата има много фенове, някои зрители и критици бяха скептични относно идеята за създаване на пети сезон, който в момента се излъчва в южната ни съседка.

В пресата бяха публикувани много коментари, че е крайно време поредицата да бъде финализирана.
В началото на новия телевизионен сезон, в който по традиция новите проекти започват да се състезават по рейтинг с миналогодишните, "Опасно изкушение" запази първенство  и ,според критиците, "избухнал на екраните като ураган" още с първият епизод от петия сезон.

"Опасно изкушение", който се излъчваше успешно в продължение на четири сезона в Турция и чужбина, беше излъчен с епизод 113, като една серия е близо 2 часа. Публиката видя колко умело сценаристите успяха да променят коренно сюжета.

Според класацията, епизодите от петия сезон на "Опасно изкушение" се класират на трето място в турската класация. Според експертите този показател е отличен на фона на нови силни проекти .
Сериалът е продуциран от MEDYAPIM, режисьор на петия сезон на проекта е Едже Ердек Кочоглу, сценарият е написан от Мелис Чивелек и Зейнеп Гюр. 
Новият сезон на "Опасно изкушение се излъчва всеки понеделник от 20:00 ч. по турския FOX TV.

Актрисата Еда Едже люби баскетболист

Еда Едже и гаджето й Буурахан Тунджер.

От 2 години Еда излиза с баскетболиста Буурахан Тунджер. Какво търси в една връзка актрисата? "Търся приятелство - бих искала да се забавлявам и да се смея. Освен да флиртуваме, искам да ходим на кино, на театър, да пътуваме. Другият начин ме отегчава. Трябва да се забавляваме, да споделяме нещо общо, иначе ми омръзва", споделя Еда.

Както твърди актрисата, тя е човек, който определено иска да създаде семейство "Искам да се омъжа и да имам деца. Не знам дали ще бъде с Буурахан, каквото ни е писано. Буурахан също е много привързан към семейството си и иска да създаде собствено. Срещаме се от две години."

Еда Едже иска да има 2-3 деца, тъй ката децата и животните я  правят много щастлива "Когато ги видя, веднага се усмихвам. Работата ми дава енергия, пътуванията  ме правят щастлива. Доволна съм от начина си на живот", казва актрисата. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали