Двама души са ранени при верижна катастрофа на магистрала „Тракия“

Ремонтират надлез на изхода на Бургас

Пороен дъжд наводни улиците на София

Запазват паветата в Стара Варна

Меси: Турнирът за Аржентина сега започва

Министър Петкова: Пожарът в ТЕЦ „Марица-изток 2“ няма да се отрази на сигурността на енергийната система

Северна Македония е изпълнила критериите за старт на преговорите с ЕС, заяви Ципрас

Данъчните и полицията още не са готови с проверките на къщите за гости

Англичанка почина на борда на самолет на връщане от Слънчев бряг

Стадион „Сан Сиро“ ще бъде сринат

Серийният убиец от Кипър се призна за виновен

Камерун пада, плюе и обвинява в расизъм

Гешев: Гранични полицаи са участвали в престъпната група за трафик на мигранти

Задълбочаване на партньорството между ГЕРБ и румънската НЛП обсъдиха Борисов и Людовик Орбан

Горящият комин на ТЕЦ „Марица Изток 2“ се е срутил

В Сити Кеш изграждаме лична връзка с клиента

Сити Кеш е небанкова кредитна институция, която оперира в цялата страна и вече 5 години разработва и предлага бързи кредитни решения, осигурявайки професионално обслужване, прозрачни условия, персонално отношение към потребностите на всеки отделен клиент. През годините над половин милион българи се довериха на CITYCASH за бърз кредит. В крак с динамичното развитие на финансовия сектор и водена от желанието си да бъде по-близко до клиентите си, Сити Кеш изгради структура от близо 100 регионални офиса в цяла България, с над 2000 добре обучени служители.

„Основната мисия за CITYCASH е осигуряването на достъпна финансова помощ във всяко населено място в страната, с коректно и напълно прозрачно обслужване към всеки клиент.”, сподели Григор Димков, Директор финанси и технологии.„ Всички служители вярваме и спазваме основните корпоративни ценности – бързина и професионализъм, близост и разбиране, екипност на всички нива. За нас е важно да изграждаме лична връзка с клиента. Именно това определя и значимостта на ролята на кредитните ни консултанти. Те дават финансови съвети на клиентите си, грижат се за качественото им обслужване и откликват на всяка тяхна финансова нужда.“

Сити Кеш е съвременна компания с модерна визия

Следейки всички нови тенденции и дигитални нововъведения, екипът на финансовата институция разработи съвременна корпоративна страница – www.citycash.bg, с изчистена линия и модерна визия, с максимално опростена онлайн заявка и лесна навигация.

Стремежът към по-съвременна и различна визия на CITYCASH се показва и в последната телевизионна реклама, която през последните месеци грабва вниманието на аудиторията пред малките екрани. Рекламата се характеризира с по-разчупена и раздвижена концепция, уникален текст и поп звучене. В клипа са пресъздадени често срещаните проблеми на по-голямата част от българите, но представени с чувство за приятен хумор, акцентирайки на подходящото финансово решение с бързи кредити от CITYCASH.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.