В УМБАЛ "Свети Георги"-Пловдив ще работят 4 избирателни секции, 313 пациенти ще гласуват

УМБАЛ "Свети Георги"

Общо 313 пациенти и 130 души от дежурния персонал на двете бази на Университетска болница "Свети Георги" в Пловдив ще гласуват тази неделя в четирите избирателни секции. В Клиниката по кожни и венерически заболявания на База 1 на бул. "Васил Априлов" 15А, ще бъде разположена секция №102. В нея правото си на глас ще упражнят 76 пациенти и 19 служители на най-голямата държавна болница в града под тепетата. Останалите три секции ще бъдат ситуирани в База 2. В тях ще гласуват 237 пациенти и 111 служители на УМБАЛ "Свети Георги", които в този ден имат дежурства.

Две от секциите ще са разположени в Хирургичния блок на бул. "Пещерско шосе" №66. На петия етаж в Клиниката по ортопедия и травматология ще се намира 49-а секция. В нея ще гласуват всички, които се лекуват в клиничните звена от първи до пети етаж включително. Във Втора клиника по хирургия, която се намира на 11-ия етаж, ще бъде 50-а секция. В нея ще могат да гласуват пациентите от стационарите от шестия до 12-ия етаж.

В административната сграда на Клиниката по инфекциозни болести в УМБАЛ "Свети Георги", която се намира в съседство с Хирургичния блок, пък ще работи избирателна секция №51. Там ще могат да гласуват лежащо болните в трите лечебни блока на клиниката.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони