Лоши комбинации за зодии-родители

Дневен хороскоп на Алена за неделя, 20.10.2019

На 20 октомври 2019 да почерпят

Йордан Радичков давал зайци като автограф на цялата дружина

„Левски“ измъкна трудна, но важна победа на „Герена“

Треньор обезвреди въоръжен ученик с… прегръдка (ВИДЕО)

Тео Ушев с нова номинация за „Оскар”

Рафаел Надал се ожени

Италианец, воювал с кюрдите срещу ИДИЛ: Турската офанзива ще възроди Ислямска държава Турците унищожават бойците, които изстрадаха толкова много за света, казва Клаудио Локатели

Един милион протестираха срещу Брекзит в Лондон

Внезапна сърдечна смърт покосила 15-годишната ученичка от Димитровград

Апатит наш насущний Съдържа се в костите и зъбите

Първанов: Отстъпили сме прекалено много на Македония

Испанският премиер отхвърли призива на лидера на Каталуния за диалог

Дмитрий Медведев: Газопроводът „Турски поток“ е изгоден за цяла Европа

В УМБАЛ „Свети Георги“-Пловдив ще работят 4 избирателни секции, 313 пациенти ще гласуват

УМБАЛ „Свети Георги“

Общо 313 пациенти и 130 души от дежурния персонал на двете бази на Университетска болница „Свети Георги“ в Пловдив ще гласуват тази неделя в четирите избирателни секции. В Клиниката по кожни и венерически заболявания на База 1 на бул. „Васил Априлов“ 15А, ще бъде разположена секция №102. В нея правото си на глас ще упражнят 76 пациенти и 19 служители на най-голямата държавна болница в града под тепетата. Останалите три секции ще бъдат ситуирани в База 2. В тях ще гласуват 237 пациенти и 111 служители на УМБАЛ „Свети Георги“, които в този ден имат дежурства.

Две от секциите ще са разположени в Хирургичния блок на бул. „Пещерско шосе“ №66. На петия етаж в Клиниката по ортопедия и травматология ще се намира 49-а секция. В нея ще гласуват всички, които се лекуват в клиничните звена от първи до пети етаж включително. Във Втора клиника по хирургия, която се намира на 11-ия етаж, ще бъде 50-а секция. В нея ще могат да гласуват пациентите от стационарите от шестия до 12-ия етаж.

В административната сграда на Клиниката по инфекциозни болести в УМБАЛ „Свети Георги“, която се намира в съседство с Хирургичния блок, пък ще работи избирателна секция №51. Там ще могат да гласуват лежащо болните в трите лечебни блока на клиниката.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.